BegumIscanTunc Arzkc_95 73,5 ile hamile kaldım 4 ayda 68,5-69 kiloya kadar düştüm şuan 20+6 haftayım sadece 400 Gr almışım
tugbakaragul BegumIscanTunc bende sizin başlangıç kilonuzda gibiyim şu an 73′üm hamileliğimin henüz 2. Ayımdayım. Kilo vermek istiyorum hemşire doktor kilomun yüksek olduğunu söyledi moralim bozuldu nasıl kilo verdiniz?🥺
Uza Dilekcnkn aldınız mı peki kilo? Yani ben hamile olduğumu öğrendiğimde 5 haftalıktım 48 kiloydum şimdi 9 haftalığım kilom aynı hiç almadım inşallah uzun süre böyle gider 😂
Hilalsny Arzkc_95 62 ile hamile kaldim 66 ile dogum yaptim dogum yaptigim gunun ertesi gunu 61 kiloydum 😀😀😀
Gizmom Hilalsny aynı kiloyla hamile kalmısız nasıl basarınız nerdeyse hiç kilo almamısınız. Ben gebeliği öğrendikten sonra 1 haftada 2 kilo aldım ama sanırım ödemde olustu. Suan 63 kiloyum ve cok alacağımı düşünüyorum
ozg01 Hilalsny bende 62 ile hamile kaldım su an 66 yım 😬 (21. Haftamdayım) tabi sonradan alacağımı düşünüyorum
Hilalsny Gizmom hic bilmiyorum ki bide ayiptir söylemesi okuz gibi yedim ictim ne bulduysam yememden de kismadim hic ama 3 4 hafta ck kustum onunla alakali olabilir diye düşünüyorum ben
Mirac8Melisa- 46 kaldım şuan 73 kiloyum haftaya perşembe sezeryan oluyorum dualarınıza beni katmayı unutmayın 🤲🏼💙
surelitta52 İlk gebeliğimde 45 ile hamile kaldım 60 ile doğurdum 2 hafta da 45e geri düşmüştüm. 5 sene sonra 2. bebişe 56 ile hamile kaldım şuan hala aynı kilodayım 17+4 olduk bu arada. ☺️