Eyll1010 Kızlar bugün 6. Haftam karından ultrasonda kese gözükmedi böyle olup daha sonra gören oldumu keseyi :(
Nilaylks Eyll1010 benim gözükmedi yedinci haftada zor gözüktü alttan muayene edecekti etmeyelim sıkışık gel bir daha bakalım dedi o şekilde gözüktü inşallah sizin de kısa zamanda gözükür
Rumrumeysa Eyll1010 o yüzden endişelenme canım bidahakine yakın zamanda gidiceksen biraz sıkışık git idrarını tut o zaman daha rahat görünür
GulcanDongel Eyll1010 benim de görünmedi, pazartesi gördüm şuan 25 günlük hamileyim ikizlerim oluyo 😊
Rumrumeysa Benimde 7. Haftada kesem gözükmedi bağırsaklarında gaz varsa göremeyiz dedi o yüzden alttan muayene etti
Nilaylks Eyll1010 bana da demişlerdi tekrar betahcg değerime baktı Sonra sıkışık gel dedi sizin bakmadılar mı belli aralıklarla ölçüyorlar
Aysegulmanastir Eyll1010 hemen neden moralini bozmuş ki, benim de geç döllenme olduğu için o haftada görememiştim canım. Hiç sıkma canını bekle biraz daha, inşallah sağlıklı bir bebişin olur🙏🏻
pia34 Eyll1010 Benim 8. haftanın sonuna doğru gözüktü. Dış gebelik vs. neler demediler ki..Meğer bazılarının geç görünürmüş 10-11. haftada görünenler varmış. Kendinizi strese sokmayın.
Minitontik Eyll1010 ben 7. Haftamda keseyi görüp kalp atışı duymuştum. İnşallah iki haftaya görüp duyarsınız ♥️🙏🏻
Canan123 Ben 7 haftalık sanarken 5 haftalıkmış benim de görünmedi alttan baktığı halde. Bana da dış gebelik ya da boş gebelik olabilir dedi ama şükür ki geç gebelikmiş her şey yolunda