Dilekcnkn Havin6565 9 +2 başım ağrımıyor ara ara midem bulanıyor halsizlik var çok şükür başım ağrımadı hiç herkes yollayınca hele dur bende yollayım dedim 😂
Dilekcnkn Havin6565 büyük ihtimaller hafif bir ağrı kesici verirler benim migrenim var ama çok şükür ağrı yok genelde yazın çok ağrıyor
Havin6565 Dilekcnkn maşallah sağlıkla alın kucağınıza ben hem bulantı hem baş ağrısı iki oğlumdada böyleydim ama onlarda bişey yemiyordum bunda şükür sıkıntı yok yemekte ama beşımın üstüne şuan buz koymuşum öyle yazıyom
Dilekcnkn Havin6565 ultrasondan ultrasona fark edebiliyor arkadaşlarım görünce şoka girdi nasıl belirgin diye eli ayağı hep net gözüküyordu yattığı için oynadığını göremedim ☺️
Havin6565 Dilekcnkn evet bende onu diyecektim bazıları atıyor çok değişik bulanık bu net özeldemi çekildi
Havin6565 Dilekcnkn hiç hisettinizmi ben sağımda bazen bir sertlik hissediyorum dokununca kayboluyor sağ alt tarafta
Dilekcnkn Havin6565 😂 benim iki oğlumda da halsizlik mide bulantısı hep oldu yemek yiyemiyorum bunda hafif hafif ancak hele o akşamki gazla yok mu davul gibi oluyor karnım
Dilekcnkn Havin6565 valla benim o kadar tuhafki bazen oturuyorum göbeğim pıt pıt atıyor bazen bir şeyler bir o tarafa bir bu tarafa gidiyor ama tabi şu an erken daha bana öyle geliyor herhalde ☺️
Havin6565 Dilekcnkn bende öyle diyorum gazdandır falan ama karnımın en alt tarafı orda gaz olurmu onuda bilmiyom 😂