Gamzeee89 25 haftalık hamileyim ama ultrasonda 27 haftalık gözüküyor Bi sorun yaratırmı böyle olanlar warmı acaba
dlnyny Gamzeee89 bizimde göbek bölgesi 2 hafta önde gidiyormuş doktorumuz bir sıkıntı olacağını söylemedi hatta koca mideli bir bebek dedi🙈 isterseniz bir daha ki kontrolde doktorunuza danışın aklınıza çok takılıyorsa
Gizoos Gamzeee89 canım 2 hafta sorun değil diye biliyorum. Bizimde bacak ve kafası 2 hafta önde gidiyor doktor uzun boylu olucak dedi.
Gamzeee89 Hafise güyya özele gidiyorum ağzından laf alınmıyorki werdiği ultrason kağıdında gördüm kendim sonradan bana hiç bişi demedi
Gamzeee89 Hafise yok kuzum gerçekten haftasıyla ilgili hiç bişi demedi ben çıktıktan sonra werdikleri ultrason kağıdında gördüm
PIRIL Gamzeee89 benim de 1 hafta önde gidiyor. Doktorum bana beslenmene dikkat etmeye çalış, çok önde giderse normal doğum zor olur dedi sadece
Cansugurses Gamzeee89 benimde 25 hafta 26hafta 4 gün görünüyor usg de canım maşallah sağlıklı bebiş dedi boylu olacak dedi ilk kızım da öyleydi boylu doğdu birde 2 hafta erken doğdu yani usg sine göre doğmustu
Gamzeee89 Cansugurses hımm ozmn bizimde 2 hafta önce filan doğıcak ne güzel doktorun açıklama yapmış ❣️