Taze_gebe Kizimveben cevizlibağda istanbul perinatal prof ahmet gül fiyatı 800 lira her şeyi tek tek detaylıca inceliyor cd içinde 300e yakın resim verdi yüzünü ve önemli yerleri de çıktı olarak verdi🤗
Nursel67 @Kizimveben ben Bakırköy uzmanlar tıp merkezinde yaptırmıştım radyolog yaptı çokta iyi bir doktor herşeyi tekrar tekrar kontrol etti gösterdi ben geçen sene 300 TL ye gitmiştim şuan 350 TL olmuştur
Borusesi Nursel67 merhaba ne kadar sürmüştü acaba sizin ben görüştüğüm de 20 dk ya da 30 dk dedi normal mi?
Borusesi Nursel67 iyi o zaman diger hastanelerin fiyatları aşırı uçuk geçen ay yaptıranların bu ay 500 TL olduğunu söylediler
Dilekcnkn Kizimveben benim arkadaşımın gittiği var benim hastahanem de orası 700 gibi birşey fiyatı cd falan veriyor bht clinic çok memnun kaldı 1 saat falan incelediğini söyledi
Eski9 Pln1305 ben bugün gittim sağolsun bebisin herşeyine baktı ama yüz fotosu alamadık güzel inatçı keçi göstermedi kendisini
minicikanne Kizimveben 400 liraya yaptırdım. Perinatologtu doktor. Bence bunada dikkat etmelisiniz. Hem fiyat olarak uygun hemde perinatolog olduğu için tercihim Güneşli Erdem Hastanesinden yana oldu.
minicikanne 4 tane yüzünden fotoğrafını verdi. Cd verdi. Ölçümlerini ve raporunu verdi. Yarım saat kadar inceliyor.