egeliz 28 haftalığız ilk doğumum sezaryen olduğu için buda sezeryan olucak devlete gidiyorum gün için bir şey demediler sizlerden gün alan oldumu ne durumdasınız bizde çok fazla ödem oldu 2 gündür ellerim ayaklarım çok şiş😓
busratunk2 egeliz 28. Haftada gün verilmezki ben 37 haftayım daha dün gün verdiler benimde 2. Sezeryan
Eceee7 egeliz bende 28 deyim odemim ne yok cok şükür idrar a baktilarmi.ben doktora dogum tahmini ne zaman olur dedim.daha cok erken dedi. İlk gebelik olduğu içinde olabilir
Minikasya egeliz Sezeryan planlı olacaksa ilk kontrole gittiğiniz gün bile doktor söylüyor şu tarihta alırız diye
BurcuP busratunk2 kaçıncı haftanıza verdiler sezeryan gününü? Benim de 2. Sezeryan olacak 35. Haftadayım dün doktor 2 hafta sonra gel kontrole o zaman tarihi konuşuruz dedi planlama yapmadı ben 38′de istiyorum dedim
cemreninannesi67 egeliz benimde ikinci sezeryanım bana 3. Kontrolümde yanı 12 haftalıkken verdi günümü
Mom092 egeliz 28 cok erken degil mi gidis ata gore bence gun verilir bi problem varsa. Ben 37 de almıştım gunumu