CaglaG Merhaba arkadaşlar ben gebelik düşünmeye başladım ve bunun için folik asiti öneriyorlar. Folik asiti illa doktor muayene sonrası mı almak gerekiyor yani kendimiz eczaneden alıp kullanmaya başlayamıyor muyuz, bi zararı var mı?🌸
umyahsn1010 CaglaG aynen kendin eczaneden alıp kullanabilirsin. Ama ben folbiol kullanmıştım sağlık ocağı vermişti midemi çok bulandırmıştı. Kendi doktorum da günde yarım kullanmamı söylemişti
nuzunismail CaglaG Yo kendinde alabilirsin tatbiki, ben de çocuk düşünüyorum ve folic1 aldım. Her ilacı içemiyorum bunun içimi kolay geldi bana 😀
058elf CaglaG eczaneden kendim alıp kullanmıştım, folidoce aldım gebelikte de doktora söyledim o ilaca devam edebilrsn demişti
Syma-ma CaglaG venatura markasının folat ını kullandım ben . Folik asit folatın sentetik hali asıl ihtiyacımız olan folat olduğu için araştırdım bu markayı aldım doktor da onayladı. Sabah aç karınla ağzında eriterek aliyorsun yutmuyorsun meyve aromalı bı tadı var hiç kötü deil ve mide bulantısı yapmiyor.
Canan123 Bi zararı yok kendiniz alıp başlayabilirsiniz :) ımom öneririm veya folidoce folbiol daha uygun, folbiol alırsan günde yarım kullan
CaglaG nuzunismail tavsiyeniz için çok teşekkür ederim🙏🏻 Peki siz günlük yarım mı alıyorsunuz tam mı?😍
058elf CaglaG rica ederim canım🌸 küçük olmasından dolayı yutarken de zorlanmadm herhangi bi yan etksini de görmemiştm 😌
Emel38 CaglaG gebelikten 1 buçuk yıl önce başladım folikasite..bebek düşünüyordum çünkü..şükür gebeliginde sorun yaşamadım folbiol kullandım.gebeligimin 3 ayında devam ettim.
PurpleTail Ben de Imom kullanıyorum hem folik asit hem multivitamin. Saglık ocağındaki doktorum önermişti☺️
BsraAktr Diofol verdi doktor bana içinde folik asit b12 ve d vitamini var mercimek kadar bi hap zaten içimi de kolay bulantı falan da yapmıyor tavsiye ederim 😊