Kuzusu0810 https://hizliresim.com/CZ2lL1 Kızlar merhaba, 3 mart ilk regl tarihim. Acaba erken yumurtlama mı oldu, kaçırdım mı ya da sizce yumurtlama ilerde mi olur? Anlayamadım kafam karıştı. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
afrasil Kuzusu0810 tam koyuluk yok biraz kafa karıştırıcı adetin kaçıncı günündesiniz bence yapmaya devam edin
Kuzusu0810 Umutduru bana da 13 koyu gibi geldi. Ama tam o koyulugu yine de yakalayamadım gibi. İnşallah ilerde olur
Kuzusu0810 hfh peki iliski catlamada mi olmalıydı yumurtlama da mı? Biz 13 ve 14 değerlendirdik. Tam Bir sene önce kürtaj oldum ondan sonra olmadı gebelik. 2 aydır yumurtlama testi deniyorum da tecrübesiz ondan dolayı böyle sorular soruyorum kusura bakmayın
hfh Kuzusu0810 ne kusuru bnde bu ay denemdim catlamada iliskiye girdim ama doktorlar catlamadan önce girin diyorlar sperm 72 gun yaşadığı icin sperm orda yumurtayi hazir beklermis yumurtlama oncesini ve sonrasını iyi değerlendirin şansınız daha yüksek olur diyorlar
hfh Kuzusu0810 bnm martin 2 sinde yumurtlama oldu 3 de catlama hala bekliyorum ilişkiden 9 gun sonra test yaptım negatif cikti ama hala hasta olmadım Perşembe test alip idrar testi yapacam