Hemsireanne35 Merhaba anne adayları 😊 ben bugün oğlum Kaan ı kucağıma aldım allah herkese nasip etsin inşallah . öğlen 1 gibi aldılar epidural yapıldı on dakika beklendi sonra Kaan doğdu hissiyat var ama ağrı acı kesinlikle yok . Ben 3 gibi indim odaya bi saat anca yattım geri kalan zamanda oturdum yürüdüm sabah hastaneye gelmeden önce de sütüm geldi bi kaç kere Doğumdan önce duşta masaj yapmıştım ondan oldu büyük ihtimalle 😊 çok şükür ağrı sızı dikişte ağrı filan yok hiç korkmayın kendinizi sakinleştirin . Ben aldım kaanımı darısı sizin başınıza inşallah soracağınız birşey varsa yardımcı olmaya çalışırım 😊
Asrinbaby Hemsireanne35 allah uzun ömürler versin cnm. Sezaryan olacağı kesin miydi yani planlı? Kaçıncı haftada ve kaç kg doğdu ?
svgisnreyphn Hemsireanne35 maşallah hayırlı olsun 😍 bende başından beri istyrm sezeryam epidurala karar verdm sonrdan görmeyi de çok istyrm biraz korku var korkarmym acaba dye ama . sevndm adnza darısı bana inş benmkde rahat olr
Hemsireanne35 Asrinbaby evet planlıydı ben istiyordum baştan beri bugün tam 38 haftalık olmuştuk 3070 gram 50 cm doğdu çok şükür gayet sağlıklı 😊
Hemsireanne35 svgisnreyphn benim çok rahat oldu çok şükür ayakları zaten ameliyat esnasında bile hareket ettiriyordum çıkınca da bi saat kadar sonra kalktım yürüdüm 😊
Hemsireanne35 Roses ben konforluydum gayet sonrasında da öyle anlatılan kadar ağrım filan olmadı şimdiye kadar ağrı kesici de taktırmadım 😊
Deletedmom404 Hemsireanne35 gözün aydın Canım hayırlı evlat olsun inşAllah 😍 benim sorum göğsüne nasıl bi masaj yaptın masaj yapmadan önce hiç sıvı filan gelmedi mi
Hemsireanne35 Deletedmom404 masaj saat yönünde önce yağ sürdüm sonra hafiften bi masajla ovaladım özellikle sert beze gibi olan yerlere yaptım duşta yaptım yalnız Doğuma az kala yapın doğumu tetiklemesin iki üç kere yaptım 😊