kahve-cekirdegim Yasinimm tamam sizin yazdığınıza göre bir hafta sonra 4e giriyoruz bende 4 diyorum 😂 şöyle düşünüyorum kafam karıştığı için Ağustos’ta olacağı için Allah nasip ederse marttan ağustosa 5 ay var 4.cü aydayım demekki kolay hali bu 😂
Yasinimm Mervee26 Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah annesi sağ salim kavusursan bir de benim için o küçük ellerinden ve yanaklarından öp olur mu❤🥰😍🐣👼🤲
Yasinimm Ayaegulyunus ya kiz demeyin kızlar ayrı bi değerli benim için anneler küçük prenseslere çok iyi bakın olur mu 👼🐣😍🥰❤🤲
Ozlemust Herkes ne kadar da yeni 😁😁tam 39.haftadayım bugün hangi gün doğururum acaba diye bekliyorum en son pazartesiye kadar doğurmazsam sezeryan 🤔
Yasinimm Ozlemust maşallah Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbım bir avazda kurtarsın inşallah ❤🤲
Bsmlh Edacan2019 suyum çok az bebekte direnç var o yüzden daha tehlıkelı günler atlattık 27 de dogcaktı nerdeyse ama sukur bu güne
Edacan2019 31+6 yarın tam 32 haftalık olacağız.ama doğum tarihi henüz belli değil. 34.haftadan sonra belli olacakmış
Yasinimm eminerol Allahım ya doktor kafayı yemiş olur mu öyle şey 6 ay bitiriyorsunuz mu resim yüklemeyi bilsem de atsam herkes baksa 🤣😀