Merhaba hamiş anneler
Bende şükür dogum yaptım burya hikayemi yazmak için can atıyordum ve 20 gün önce dogumumu yaptım öncelikle burya yazacaklarım kimseyi korkutmasın her dogum bir degil kesinlikle benim dogumum çok zor geçti devlette yaptım bir daha sorarsanız yaparmısın diye hayatta yaptırmam benim yengem amelyat hemşiresi çok yardımı oldu bana dogumuma girdi hem ilgilendi bütün doktorları tanıdıgı için neyse gece 11de sancım başladı ilk ve tecrübesizlikten napicagımı bilemedim bir elimde telefon herkeze yazıyorum galiba başladı dogumum diye ama eminde degildim yanımda eşim vardı o da uykudan kalkıpta ilgilenmedigi için, evin içinde dört dönüyorum napıcagımı bilmedigim için dedim evde çekicem agrımı saat 2 oldu ne bi uyku ne bi duş aldım dogumum başlamadan hemen önce almıştım bir daha almak aklıma gelmedi. Eşimi uyandırdım kaynanamlara haber vermiştim zaten gitti aldı onları geldi dedim biraz duralım diye her agrı geldikçe hem kendimi kasıyorum hemde korkuyorum kaynanam dedi hadi gidelim hastaneye diye gittik nstye bagladılar alttan muayane ettiler sancım 110 çıkıyordu 2 cm açılmam vardı ve hayal kırıklıgına ugradım resmen yatış yapcaklardı dedim ben evde çekmek istiyorum diye halbuki suni sancı verceklerdi korkudan kalmadım 🙈😄😱 neyse eve geldik uyku uyumadım sabaha kadar saat 6 oldu 6.30da herkezi uyandırdım gittik hastaneye gittim ve alttan muayane ettiler yine 2cm kendimi öldürcektim ya hiç mi açılma olmaz neyse yatışımı yaptırdım yengemde sabahtan gelcekti nöbete onuda aradım geldi yanıma doktor geldi suni sancı verin dedi ve ben büyük hayal kırıklıgı taktılar suniyi bana en fazla 1 saat sonra mahfoldum artık aglıyorum yanımda kimse yok her sancı geldikçe alın şunu diye çıglık atıyordum resmen ama söyledigim herşey için çok pişmanım neyse artık son raddelerdeyim aglıyorum hıçkırarak yengem geldi hemşireler geldi çok iyilerdi 3 tane ebe başımda sagolsun yengem vardı diye çok güzel davrandılar ilgi süperdi ama ben uykusuzluktan yorgunluktan ölücektim nst baglısın kalmak istiyorum kalkamıyorum söyledim ebeye dedim ben kalkmak istemiyorum diye kaldırdı sagolsun beni tuvalete git dedi ben gelcem şimdi geldi sıcak duş aldırdı bana aldık çıktık ayakta durdum azcık tabi o arada bebegimin kalp atışlarına bakıyorlardı dedi açılman süper 7 cm bir baktı ooo yagmur bebegin başını görüyorum dedi ben uykusuzluktan ıkınamıyorum ki gözümü açamıyorum agrı geldimi gözler yerinden fırlıycak gibi oluyordu tabi 😬 aldılar yatagıma çatala geçtim suyumuda patlattılar o arada başla dedi ıkınmaya kaç kere ıkındım hatırlamıyorum yani 1 saate yakın ıkınmışımdır çünkü başı gelmiş çocugumun ama vajınada esneme yokki çıksın kesicem dedi ama güzel ıkın ki gelsin bebiş en sonda kesi attı 3 kere ıkındım zor geldi kızım hemen kucagıma koydular ben hem agrıdan aglıyorum hemde şok oldugumdan aglıyorum.ben agladıkça bir baktım kızımda aglıyor benimle birlikte dedigim tek şey bu çok küçük 😁🙈🤗 çok güzel bir şeymiş ama her acıya bedeldi 12 de dogdu kızım çok fazla dikişlerim vardı söylemediler hem içerden hemde dışardan yengem dogum yaptım anı videoya almış izledikçe aglıyorum benim için bi anı dikişlerim bitti eşim annem kayınvalidem geldi hepsi aglıyordu onları görünce bende başladım aglamaya tam görememiştim kızımı yan tarafımda silmişler giydirmişler Allahım dedim çok güzel bir kızmış Rabbim herkeze nasip etsin inşallah. 1 gün hastanede kaldık çıktık 5 gün sonra kontrole gittik sarılık olmuş kızım 1 günde yogun bakımda kaldı çıktı şükür şimdi bıcı bıcı ettirdim uyuyor 😍🥰💞 biraz fazla uzun oldu kusuruma bakmayın hakkınızı helal edin meraknettikleriniz varsa sorabilirsiniz 😇👣