BuseVV Kızlar kaç haftalıksınız, günlük yürüyüş yapıyor musunuz. En önemlisi de ne kadar yürüyebiliyorsunuz. Ben çabuk yoruluyorum 😅
melikeyldrm_54 BuseVV 31+4 üm ben cnm günlük yürüyüş yapmıyorum valla yapiyorum desem yalan olur. Zaten zorlanıyorum artık markete giderken bile ☺️
pia34 BuseVV 27 haftalığım, sadece iş yerinde öğle arası bi 15 dk falan yürüyebiliyorum. Çünkü bel fıtığım var ve ayakta kalınca belim ağrıyor çok, yürüyüş de dahil..:(
Ozlem23 BuseVV ben en başından beri ortalama 1 saat yürüyorum bazen fazla oluyo bı ara ağrım çöktü yuruyemiyodum o zamanlar daha az yürüyodum
senemmm123 BuseVV 35+0 ım 6 haftadır hergün düzenli 1 saat yürüyorum. öncesinde de pilates yapmıştım çoo şükür rahat bir hamilelik geçiriyorum spor sayesinde’
ysfali06 BuseVV ben sadece evin içinde aktifim onun dışında birkaç kez çıktm yürümeye ama yürüdüm de denemez aslında. Dün tam 37 olduk markete gitmiştik birkaç saat ayakta kaldım aman Allahım akşam yerimde duramıyorum karnıma iğne batırıyorlar her Bi yandan gece de çok zor uyudum ağrılar yüzünden. Yani yürümek gelmiyor bana nasıl doğuracam Bi fikrim yok 🤷♀️
leyla_ok BuseVV Her gün 30 yada 40 dakika yürüyüş yapıyorum.Hava kötü olduğu zamanlar yada çıkamadığımda evde 30 dakika zumba yapıp açığı kapatıyorum.19 haftalık olduk 59,5 hamile kalmıştım şimdi 62,8 falan kilom inş olabildiğince yavaş alırım kilo ☺️