Cansu101706 Hanımlar 29 haftalık ikiz gebeyim. Sol kasık ağrım gün geçtikçe artıyor. Böyle olan oldu mu acaba. Sanırsınız kemiğim kırılıyor. Ağrı sol vajinamla birlikte bu arada
Minnakhamis Cansu101706 kuzum bende 29+3 haftalık ikiz gebeyim ara ara kasık ağrılarım oluyor ama öyle abartı değil bence doktoruna haber ver istersen en azından için rahat eder 🌸
Susam1 Cansu101706 benim 2 gündür öyle sürekli değil ama ağrım oluyor 31 haftanın sonlarındayım bugün kontrolüm vardı gittim sordum doktor normal adet ağrısı gibi olması dedi.. Çok kafana takılıyorsa doktoruna sor rahatla
Cansu101706 Minnakhamis sabah gittim doktora. Rahim uzunluğuna suya baktı ikiside normal dedi. Bebekler haftalarına uygun. Anlam veremedim bende.
Minnakhamis Cansu101706 iyi canım çok şükür birşey çıkmamış ☺️ doktor ne diyor ? rahim büyüyor acaba ondan mı bu kadar şiddetli oluyor acaba 🤔 benimkilerden biri sürekli vajinaya vuruyor bazen o kadar sert vuruyor ki canım yanıyor acaba seninkide öyle birşey mi 🤔
Susam1 Cansu101706 iyi şükür benim doktorda magnezyum kan demir ilaçlarını verdi 2 aydır kullanıyorum
Cansu101706 Susam1 Minnakhamis cemiley2 magnezyum ilacı verdi içtim şimdi sanki azaldı gibi biraz. Yine idrar yolları için manural şase verdi. Umarım bunlar işe yarar
cemiley2 Aynı şikayetler bende de vardı ilk defa sol kasığım böyle uzun süreli ağrıdı ve soluğu acilde aldık,idrar yolu enfeksiyonu çıktı ve hala geçmemiş enfeksiyonum kendi doktorum da antibiyotik yazdı onları kullanıyorum,umarım sizinde geçer ağrılarınız.