Ceylan96 Güzel anneler ve anne adayları size bir sorum olacak 35+6 günlük gebeliğimin sonuna yaklaşıyorum ama bebeğimin başı hala yukarda sizde ne zaman döndü baş aşağıya bu gidişle sezeryan görünüyor devlet hastaneleri yapmıyor sezeryan dediler birde
ecembugra53 Ceylan96 canım yanlışın var yanlış Bilgi canımm senin ki devlet hastanesinde sezeryan varchatta spinal oldum ben bebek doğmatınca direk sezeryana alıyorlar 😊 onların prosedürü söyle bebek eğer baş asagı dönerse önce suni denetler olmazsa sezeryan benim öyle oldu
ysfali06 Ceylan96 nadirde olsa son gün dönen bebekler bile oluyormuş. Ama devlette sezeryan yapılıyor elbette. İsteğe bağlı sezeryan yapmıyorlar. Yani normal doğuma engel Bi durum yokken yok ben istemiyorum normali sezeryan olucam dersen kabul etmiyorlar son aşamaya kadar kısaca seni doğurtana kadar normali deniyorlar suni ile. Ama bebeğiniz baş aşağı dönmediyse suni denemeden direk sezeryana alabilirler.
Oyacool Ceylan96 bol bol squat yapmanızı tavsiye ederim günde 80-100 arası bebeğin dönmesine yardımcı olur . Aslında doktorunuzun sizi yönlendirmesi gerek ama devlet hastanesine gidiyorsanız pek ilgilenmiyorlar sanırım . Son anda strese girip dönen ve tekrar baş aşağı dönen çok bebek duydum hayırlısı ile al kucağına bebişini 🙏💙