elifinannesiiii Birinci hastanesinde dr üner bey e gidiyorum ben memnunum doktorumdan ilknur hanımda üner bey ile aynı katta odaları. Odasının önünü her gittiğimde kalabalık görüyorum yoğun hasta talebi ve memnuniyeti var diye düşünüyorum
tazeanneew elifinannesiiii bende yoğun olmayan biri arıyorum ama selda hanım kadar yoğun değil sanırım medilife çok düşündürüyor, peki hastane nasıl fiyat olarak temizlik olarak falan
elifinannesiiii tazeanneew Medilifeyi banada çok söyleyen olmuştu bende sizin gibi hastane yoğunluğundan dolayı tercih etmedim. Birinci hastanesi temizliği açısından iyi zaten yeni bir hastane içi ferah temiz Doktorum Üner Beyden de çok memnunum istediğim zaman ulaşabiliyorum iletişime açık bir doktor. 👍🏻Muayene 140 tl normal doğum 2500 sezeryan 3500 fiyatlarıda makul
tazeanneew elifinannesiiii peki doktorunuz mesai saatleri dışında doğuma geliyor mu ilknur hanım için gelmiyor yazmış çoğu kişi
elifinannesiiii Çok önemli elzem bir durumum olmadıkça takipli hastalarımın doğumlarına ben giriyorum dedi sorduğumda