Klycbusra6118 Bugün doktora gittim 35+5 deyim. Suyun azalmış haftaya tekrar gel böyle giderse Doğum gercekleşecek dedi. Başına böyle bir durum gelen
Mrvbdk Başıma gelmedi ama tansiyondan yattıgım zaman ilk gebeliğimde aynı odada bi arkadaş vardı onunda azdı yatırmıslae hastaneye takıp ediyorlardı bol su içiyordu hani takip altında oldugu için bi kaç hafta daha idare edldkten sonra alablrz demişlerdi oda son 1 ayı kalmıstı
Klycbusra6118 Mrvbdk doktor benii eve yolladı bebegin hareketlerini takip et haftaya gel dedi. tekrar ölçüm yapacak sanırımm
EmineeMirayy95 Banada 35.haftamda suyunda azalma oluyo dedi doktor. Ve haftalik kontrole gttim her hafta biraz biraz azaliyo dedi ama suanlik dogum icin yeterli dedi. 38+2 yim. Haftaya kadar olmazsa yine suyum azalirsa suni sanci ile dogumu baslatacklar. Ben bu Haftaya kadar geldim insallah sizde gelirsiniz saglikla dogsun bebeginiz
Klycbusra6118 EmineeMirayy95 inşaAllahh tel duammm biraz daha ilerlemem ve bebegin kilo alması. InşaAllah normal dogumm olur sizin icinde benim icinde 🙏🙏
Lilium Korkmayn kızlar 36 -38 baya iyi doğum için. 27 haftalık doğan bebişler var hiç sıkıntıları olmayan