Melekaksuu Kizlar 1 haftadır kati şekilde çökelek gibi parça var vajinada sanki peçete kırıntıları kalmış gibi kaşıntı da var gecen hafta 10 gün kadar antibiyotik kullandım ama bi faydası olmadı yaşayan var mı böyle bi durum ? Mantar mi acaba
Fatma2277 Melekaksuu mantar olmuşsun hemde ileri derecede. Probiyotik yoğurt ye bol bol ( Eker markasının var) günde en az 3-4 kere iç çamasırını değiştir. İç çamasırlarının yüzde yüz pamuk olmasına dikkat et. Tatlı gıdalar tüketme. Bunlar yeterli olur mu bilemiyorum. Bunların yanında doktora gitmeni de tavsiye ederim
Melekaksuu Fatma2277 bi posta denk gelmiştim çözümü 1 hafta ic camasirsiz gezmekte bulmuş denemeye çalışıyorum da dayanamayıp yine gidip giyiyorum aynen bi probiyotik yoğurdu deneyeyim
Melekaksuu Fatma2277 travazol u duydunuz mu az önce okudum mantar için iyiymiş daha once doktor yazmisti kasıgımda kasintidan vermisti vajina da bir sorun olur mu
Melekaksuu umyahsn1010 yoğun akıntı yok bende tuvalete gittikçe kokusuz kağıt havlular temizliyorum zaten
belmayamac Melekaksuu Travazol ben de kullandım canım, eğer vajinanın içinde mantar varsa etkili olmaz ama dış kısmındaki kaşıntıyı kesiyor. Akşamları yattığında sür ama 5-6 gün ara vermeden kullan, kaşıntım geçti deyip 2 günde bırakma
Melekaksuu belmayamac vaninanin dudak kisimlarinda aynen bi sure kullanayım en azından doktor kontrolune kadar idare etsin beni de
Keremiko Idrar kültürü verdiniz mi? Tahlilinizi tekrarlatip doktorunuzla gorusun ona gore ilac onerebilir size