Korpemm Simdi doktordan geliyorum bebeyin kalbi durmus yarin alacaqlar bebegi🥺boyle durum olanlar oldumu? Kac ay sonra hamile kala bildiziniz 😥
izmirsibel Korpemm çok geçmiş olsun canım benim rabbim inşallah birdaha yaşatmaz ama hemen hamile kalmak çok sağlıklı değil bir 6 ay zaman geçmeli 😞
gamzeozer16 Korpemm perşembe günü bende kontrol icin gittigimde malesef kalbinin durdugunu ögrendim 6 haftalıkken duymuştum kalp atışını tam 8 haftalıkken gittğimde kalbinin durdugunu öğrendim cuma günüde kürtaj oldum. Sağlıklısı böyleymiş demekki 🙏 insallah tez zamanda yeniden kalırız 💐💐
Korpemm Korpemm en son giddiyimde yani 6 haftalim kalbini duymusdum ondan sonra inkisaf dayanmis kalbi durmus neden bilemedim
gamzosgamzos Gecmis olsun canim Rabbim en kisa zamanda tekrar nasip etsin inşaAllah bende ilk yavrumu kalbi durmasi sonucu kaybettim 8.ayda tekrar hamile kaldim
Gkc123 Kalbi durduğunda siz de herhangi bir belirti bar mıydı yoksa muayenede mi farkedildi kusura bakmayın soruyorum ama ben de böyle durumlardan çok korkuyorum Allah sabır versin size de inşallah hayırlısıyla zamanı geldiğince kucağınıza alırsınız 🙏🏻
Wonderwoman Korpemm canım herşeyde bir hayır vardır inan sayfadaki bayanların yüzde 70 i yaşamıştır bunu ilk gebelikte direk doğuran çok nadir . Bende kaybettim uzuntunu anlayabiliyorum ama hiç skinti yapmayın bana doktorum ilk adetten sonra denemeye başlayabilirsiniz demişti ama korona yeni ülkeye girmsitj ne olacağını bilmediğimiz için kendimiz 5 ay ara vermiştik sonra istediğimiz ay hamile kaldım . İnan daha çabuk hamile kalınıyor
Korpemm Wonderwoman benimde ilk bebeyim 1 yillik evliyim kendimi cok kotu his ediyorum aglamakdan olecek gimibihim insallah tezlikle rabbim nasib eder