[silindi] Susam1 ben icerisine camasir renk karistirmama mendili atip birlikte yikadim. Renk salmasi olsa da mendile geciyor oyle bir durumda yillardir kullaniyorum. 15 dk yikadim bide, hepyeni seyler diye
Susam1 [silindi] alayım ondan şimdi beyazları yıkadım açık renklilere geçtim.. Nerden alırım onu hepsini aynı atsamda renkler birbirine geçmiyor öyle mi
[silindi] Susam1 bnmki ler genelde krem beyaz pudra o yüzden birlikte 20 derecede 40 dk yıkadım cok sıktırmadım kırışmasın diye pamuklu zor açılıyo çünkü kırışığı daha koyular varsa ayrı yıka bencede
Kbryldzz Susam1 Susam1 15 dk lık programlar kumaşı hırpalıyor. Narin programına yıkayın bence ve 15 dk ne kadar durulayıp temizler?
Gizemceylan Susam1 bende kısa programa attım beyazlar ve renkliler olarak ayırdım hiç bi sıkıntı da olmadı 🌸
Fatma2277 Susam1 bende olduğunu camasırları yıkarken farkettim. Normalle arasında bir fark olduğunu zannetmiyorum zaten ya o da aynı yıkıyor o da aynı yıkıyor dediğin gibi yap en iyisi
[silindi] Susam1 evet ben hep kullaniyorum. Mesela kazaklari hep birlikte atarim ben tum renkler karisik, yunlu programinda toplu yikarim
Susam1 cemreninannesi67 32 oluyorum 3 4 gün sonra canım 🤲 hazırlayayım dolapta kalsın ne olur ne olmaz genelde herkes bu zamanda hazırlıyor