Bernai Bayanlar lütfen bana yardım eder misin. Aslında çok heyecanlıyım çok mutluyum. 3 seneden sonra ilk bebeğimi nasıpse inşallah kucagımıza alacağız. Bugun hamile olduğumu öğrendim çom şükür bebeğim 5+1 günlükmüş. Ama bebeğim normalinden birazcık az gelişimi sanırsam ve 10.16mm büyüklüğünde doktorum haftaya gel bı daha bakarız dedi. Başına hiç böyle bişey gelen var mı yaşayan var mı ne olur birbirimize destek olalım 🙏🙏
sudamlasi Bernai normalden az gelişmiş değil canım gayet normal zaten kesedir o daha korkulcak bişey yok şimdiden pimpirikli olma güzel düşün doya doya yaşa sağsalim kucagına al inşallah
Deryadeniz Bernai heycanlı anne 5 haftalık kesenin gelişim geriliği olamaz. Ortada daha görünen bir bebek bile yok ki gelişimi geri kalsın. Şimdi bunları bırak da hamileliğin tadını çıkar, hayırlı olsun:)
ilknureris Benim 5+1 iken kese boyutum 7.3 dü. Sizinkinden daha küçükmüş. 6+4 iken bebeği gördük. Bende senin gibi çok telasliydim. Şimdi 15 haftalık oldum bile.
Bernai Deryadeniz ayyy ALLAH razı olsun. Çok saol. Hemde nasıl bı heyecan anlatamam. İsteyen herkeze versın rabbım. 3 senedır bekleyınce bırazcık pipirikli oldum işte kusuruma bakmayın 😊