Bahar54 Bahar54 yani siz şunumu savunuyosunuz anne çocugun tahlil sonuçlarına göre imza atıp çocugunu alsın...doktorun tecrübesindense annenin hisleri daha önemlidir....yazık çok üzüldüm asıl sizin gibi düşünen sağlık personelleri oldugu için çok yazık...iki annede o konuşmada acılıydı...ve yanlış yapmasın diye uyardı...
1. Öncelikle böyle hastaneler varsa adını bile vermekten niye çekinip sessiz kalıyosunuz?
Sizde en az o arkadaşınızın çalıştıgı hastane çalışanları kadar acımasızsınız...mesela ben öğretmenim ve anaokulunda işkence ve dayak yiyen çocuk görsem duysam araştırıp milli eğitime kadar giderim o okulu kapattırırım...
2.Benim çocuğum 20 gün kaldı kuvezde bende birebir yaşadım anne olarak insanın aklına şunlar gelir
1. Ben cocuguma hamileyken nerde eksiklik yaptım yeterince beslenmedim mi düzgün?
2.Acaba birine bir günah mı işledim neden benim geldi dersin
Acının süresi uzakdıkça başka suçlular ararsın...acaba hastanemi doktorlarmı diye?
Ama mantıklı olan ve inanmamız gereken bu yemini etmiş doktorlarımızdır...Anne değil bebeğin tüm takibini yapan doktor bilir en doğrusunu...
Benim yoğun bakım hemşiresi arkadaşım sizin gibi bana yorum yapmış olsaydı ben o acıyla cocgumu ordan çıkarırdım peki ya sonrası hiç düşünüyomusunuz? Yaptıgınız yorumun nereye gitceğini.. ben ve bir kaç arkadaşım buna bir yoğun bakım hemşireside dahil bunun yanlış olcagını 2 gün daha sabretmesi gerektiğini söyledik...doğru olan bu ne yazık ki... Benim doktorum bana şunu söylemişti bu çocugu ben sana yüzde 99 ken vermicem 100 de 100 iyi olcak...ne deseydim 19 gün dayandım yüzde 99 la başka hastane denemek istiyorum yada eve götürmek istiyorum mu deseydim...Lütfen yani...