Larraa merhaba yaşımız çok yakın birbirine 3 senelik evli olucam yakında. P yada bu sebepten dolayı olmadi bizimde .
En son sperm.testi vermeye gittik eşimle o.gun hamile olduğumu öğrendim.
Öncesinde doktora hep gitmisimdir artık özel hastaneye ilgili bi doktora göründüm
1 adetli iken hormon testi
Adetin 21 gün hormon testi verdim
Laboquik ovulasyon testi toplu aldım yazarsan sana sitesi çıkıcaktır.toplu almanı tavsiye ederim
Son 3 ay ovulasyon testleri ile denedik 3 cu ay oldu .
Ayrıca Elenatal multivitamin ve folik asit
Eşim için eczaneye danışıp hamile kaldığım ay supradyn ginseng
içeren multivitamin aldım hala kullanıyor hasta vs olmasın diye.
Bugün dışında bal polen propolis kullandık düzenli
Eşim için çekilmiş ceviz ici ve acı bal i karistirdim ölçüsü çok önemli gündüz vi tatlı kaşığı fazlasi zarar olurdu. Son 1 ay kullandım bunları ben 3 st folik asit aldım hala alıyorum 3 aylık hamileyim diyeyim 2 haftaya 3 ayim dolacak.daha öncesini anlatmicam ama sadece iş kadında bitmiyor .
Ovulasyon testine yumurtlama catlam a.goruyorduk olmuyordu .vitamin ve doğal besinler le destekle.
Kuruyemiş de çok etkili yalnız su ucunu kesinlikle alın bal polen propolis ce cevizli bal karışımı tüketsin esin.ben bunların ve yüce Allah in lütfunda buluyorum seni çok iyi anlıyorum inşallah seninde olur bunları mutlaka yap kafan da rahatlayacaktır.emin ol.gerisi allah kerim de ♥️ gerekeni yap.pes etme allah büyük 🌸♥️