Arkadaşlar merhaba, 2 yıldır evliyim. Geçen sene bu ay korunmayı bırakıp çocuk sahibi olmaya karar verdik eşimle yani tam 1 sene oldu ama maalesef bir türlü hamile kalamadım. Bu 1 senenin ilk 6 ayı hiç umurumda olmadı açıkçası nasıl olsa olur dedim acelemde yoktu o yüzdem kafaya bile takmadım. Sonraki 6 ay ovülasyon testleri, soğan kürü, incir kürü, maydonoz süt buharı artık ne varsa kullandım ama hiç biri fayda etmedi. Geçen ay eşimde bende doktora gittik artık. ikimizde de hiç bir sorun yok. Sadece benim demir eksikliğim var onun için ilaca başladım ama oda hamileliğe engel bir durum değil. Ben rahim filmide çektirdim bir umut belki bu ay olur dedim ama yine olmadı. Dün adet oldum. Biliyorum bir çoğunuz stres yapma diyeceksiniz ama inanın hiç stres yapmadığım, aklıma hiç gelmediği zamanda da olmadı. Yani sorun stres falan da değil. Ama nerde yanlışlık var, neden olmuyor aklım almıyor artık. 28 yaşındayım bide yaşın küçük olsa yine bu kadar takmam belki ama daha fazla yaşım geçsinde istemiyorum. Benim gibi olup ben şunu yaptım ve hamile kaldım diyen, bana yol gösterecek olan, umut olacak birileri var mı? Lütfen yazın ben ne zaman, nasıl anne olabilirim. Sanki asla anne olamayacam gibi geliyor bazen artık 😔