Minnsanns Canım anneler ramazanda tahmini kaç haftalık olacaksınız ve oruç tutacak mısınız? Sizce kaç haftalığa kadar oruç tutulabilir ?
Krizantem_ Minnsanns Ben 27+4 um suan. Eğer ilk haftalarıma denk gelseydi tutardım diye düşünüyorum en azından denerdim..hiç bulantım olmamıştı çünkü ama şu haftamdan sonra zor
Minnsanns Zhraaltun bende 24 25 haftalık olucam bebeğin gelişimini etkilemek istemiyorum hiç ama tutmasamda içim rahat değilmiş gibi
hellobaby0 Minnsanns 20 haftalık olacağız Allah izin verirse ama tiroit ilacı kullanıyorum büyük ihtimal tutamam aynı zamanda çalışıyorum çünkü
Zhraaltun Minnsanns öyle dusunme canm nasil olsa kazasını yapabiliyorz oyuzden kndini ve bebegini tehlikeye atma. Bn ikk hamilelegimdede tutamamstim cok uzlmstum ama rabbm herseyin imkanini sunuyo cok şükür 🥰
ilkannelikkk Minnsanns 33 haftalık olucam denemeyi düşünüyorum bi gün eğer dayanabilirsem hepsini tutarım inşallah 🤲🏻
Minnsanns ilkannelikkk canım haftan çok ilerde ben daha aşağıki haftalarda olcam ben korkuyorum ona zarar gelmesinden sencr sıkıntı olmaz mı
ilkannelikkk Minnsanns bilmiyorum daha erken olsa belki yine tutardım sonuçta günlerce aç kalmıyoruz yine bi denerdim zorlamadan dayanabiliyorsam neden olmasın 🤗 şimdi de haftam ileride diye rahatça tutabilicemi düşünüyorum çok şükür bi sağlık sorunum yok 🐣
SutlacimiYedimmiBen Minnsanns allahin izniyle zamaninda gelrse bayrama denk geliyor çifte bayram💙😊🤸♀️🎉
Minnak11 Minnsanns o zamana kadar 22 haftalık olacaz inşallah tutmada hiç sıkıntı yoksa tutulabilir ama tutulamazsa doğumdan sonra muhakkak borçlarımı tutarım ilk doğumum ramazanda olmuştu sonrası 40 oruç flan tuttum😊
Yasinimm Minnsanns oruç tutmiycam sağlıcakla doğsun ondan sonra tutarım şimdi bile sesi çıkmıyor hiç o zaman açlıktan düşünemiyorum🤲🐣💙👼
Eminos123 Minnsanns 22 haftalik olacagim insallah tutmak istiyorum ramazan orucu kolay tutuluyor oruc sonraya kalinca zor oluyor annem yengem biri 8 biri 9 aylikti tutmuslardi oruclarini kendinizi deneyip bakmaniz gerekiyor