Rengin_ Kızlar yarın suni sancı için sabah erkenden hastaneye yatişım yapılacak. 39+5 im son 2 doğuma ama ne sancı ne nişan hiç bir belirti yok yalancı sancı dışında. Bana dua edin lütfen. Inşallah kolayca doğurur saglikla bebislerimizi kucagimiza aliriz😍🙏
Ozlemust Rengin_ bende tam 39.haftamdayım bugün ne sancı ne açılma var. Doktorum suniyle başlatmam sezeryana alırım bebeğin tombik zaten dedi. Allah yardım etsin doğurunca yazın suniyle zor oluyor mu bende merak ediyorum 🤷♀️
Bnselz Rengin_ yok anlayamıyoruz ama genellikle bebek usg ölcümlerimde kafası zor ölcülmeye baslıyor ozman alasılabilir. Bende suni sancı aldım. Kesinlikle tek basına kalıp sancının geldiğini ve nefesle gidiceğini hayal et
Bnselz Rengin_ suni cok hızlı ilerletiyor doğumu.evet yüklü bir ağrı olucak ama beline sıcak bez tut. Ağrıyı baya alıyor. Birde meryem ana otu yapbilrisin. Doğumunu kendin baslatmak iatiyorsan bir tam ananas ye. Bende işe yaramıstı. Simdi 2. Kızıma hamileyim son 15 gün var. Belki benimde baslamaz suni alırım.korkma asla yavas yavas veriyolar o dozu. Ve nefes alıp vermeyi unutma . Eşinde maaaj yapabilir
Mucizemmmmmmm Rengin_ bende cuma gidicem pazartesi gittim 39+6 idim doktor cuma yada gel dedi ultrason nst güzel dedi cuma artık doğum olmazsa alırlar diye düşünüyorum 40 +3 olmuş olcam banada suni şancı verirler insallah normal doğum olur acilmamiz olur bide o ağrıyı çekip sezeryana alınmakta var
Rengin_ Mucizemmmmmmm sorma bir de o acıyı çekip sezaryan olmak var. Insallah açılmamiz olur kolaylıkla doğum yapariz. Meryem ana otu almayı düşünüyorum. Yarın denicem🙄🙏