m_yk34 Merhaba kızlar 27 haftalık hamileyim 3 4 gündür bacak bileğimde baldırlarımda çok fena ağrı var kendimi yordum diye dinlendim ama geçmiyor çok sızlıyor ve çok ağrıyor lütfen yardım edin ne yapmam lazım ayakta duramıyorum yürüyemiyorum
zeynepylmz m_yk34 32 haftalık hamileyim bacak ağrısı kramplardan duramıyorum üstelik sabah akşam magnezyum almama rağmen.Doktorunuza danışın size magnezyum verecektir umarım iyi gelir
YagmurAnnesi m_yk34 sade maden suyu, muz tüket canım. Ayrıca kalça kısmına bacaklarına masaj yaptır eşine emin ol iyi gelecek ayakta da çok durmama çalış. benimki dinlenip uzanınca ve masaj yaptırınca geçiyor. kantoron yağı ile masaj yaptırıyorum ben
m_yk34 zeynepylmz canım magnezyum günde bi defa alıyorum yetmiyor galiba öyle sızlıyor ki bacağım ayaklarım uyuşuyor ağlıyorum kaç gündür ağrıdan
Nanelisekerr Bende kolay kolay kramp olmaz. Ama cocukluğumdan gelen bacak agrılarım olur. Öyleki gece uyutmaz. Huzursuzluk da cabası. Yıllardır çekerim bu agrıları. Huzursuz bacak sendromu diye geçer. Hamilelikte hele iyice arttı. Ben alışık oldugum için baş edebiliyorum sanırım. Ağrı kesici de almam bu durumlarda. Sadece uykuya dalmaya calısıyorum. Çünkü başka türlü geçmiyor.
denizanasi1 35 haftalık olduk bizde, uyku diye bişey yok bende. Magnezyum da alıyorum ama sanki bıçakla kemiğini deşiyorlarmış gibi uykudan uyanıyorum. 30 yaşımdayım öyle bi ağrı yaşamadım bu yaşıma kadar 😩😩 günler geçse de bir an önce doğsa diye bekliyorum