TunarinAnnesi teachervera Allah razı olsun kuzum 25 ne kadar bekliycem olmazsa bende kan vericem ama hissiyatım 60%var gibi 🤰🏻
TunarinAnnesi 1prens1prensesannesi_ yok canm testler zar zor silik niye kan vereyim ki zaten hcg 1 2 falandir AMA adet de olmadim daha bekleyim bi hafta olmazsam veririm
Birsen2906 TunarinAnnesi kuzum bence adetin geçince artık yapki bu kadar ümitlenme ben olmadığını anladım ama ümit kırmak istemedim şahsen nasip
Gamzebrb TunarinAnnesi çok üzüldüm adet olmana allahtan ümit kesilmez inşallah gelecek ay olursun🤲🏻 paylaşımlarında duphaston kullandım yazmışsın bende adet söktürücü olarak o ilacı kullandım kullandığım 2 ay hamile kalıp düşük yaptım üst üste acaba ilacın etkisi miydi merak edip sormak istedim
Kindersupries Postun basindan sonuna kadar okudum nerde mutlu haberi paylastiniz diye sonunda bu haberi beklemiyordum. Ins diger ay beraber veririz mutlu haberi benimde 12 gun gecikince umutlanmistim artik diger aylarda ins
ikigozumuncicegii Serrabalkn valla canım adetimin birinci günü bugün yaptım sabah test bişey çıkmadı . Bakalım hakkımızda hayırlısını neyse o olsun . Adette olmadım daha . Birde ben 26 günde bir hastalanıyorum şöyle düşünüyorum varsa bile anca çıkıyodur yada belki geç döllenme olmuştur . Duam bu yönde hani . 🤲🏻
TunarinAnnesi yuksell07 rahim filmi çekilip. Bi daha deniycem femara ile olmazsa artık Tüp bebek Çünki artik çok yoruldum
kubraakbas TunarinAnnesi ben de acaba duphastondan mi demiştim ama çok şükür kan testinde var çıktı ve adetim bir hafta geçti tekrar test yaptım çift çizgiyi 2 yıl sonra gördüm çok şükür ❤️ Rabbim size de en hayırlı zamanda nasip etsin insallah