MasalAlparslanMom deletedmom40 tmm kilosu haftasından önde oluyo işte 👼🏼🙋🏻♀️ Arada dengeler o haftan ilerledikçe. İyi bakmışsın heralde bu döneme kadar 👼🏼😬 sonra kendinde kilo aldıkça kısacaksındır zaten 😆🤰🏻😅
yasemin_ Bizde bügün gittik normalde bügün tam 20 haftalık oldum. Ama ultrason bi hafta önde gidyor. Kilos 405 gramm 19 cm. Bana da Dokotorum iyi dedi. ☺️🤰🏻
deletedmom40 yasemin_ bizimki sabit dursa anlıcaktık iyi mi değil mi de durmadı hiperaktif ayağını kafasına çekiyo eliyle elini çenesine koyuyo bi düşünceli gördüm bu gün
MerveSara deletedmom40 Ya sağlığı yerinde olsun da bir hafta ileriymiş , geriymiş çok önemli değil .😍Çok şükür önde de gidiyor, doktor bir iki hafta tahminden önce gelir dedi .🙏🏼😍
Babyboy deletedmom40 canım normal bence sen bebeği düşün ben 6 aylığım 3 kilo aldım şimdiden sonra bebekte anne de daha hızlı kilo almaya başlar dedi doktor
MerveSara deletedmom40 Bana da bir hafta-on gün önde gelir dedi ama söyleyen doktorum değil radyoloji uzmanıydı , doktoruma sonuçları yarın götüreceğim , sorarım .🤗
Huris deletedmom40 canım benim 550 gramdı boyunu da uyluk kemiğini 7yle çarptığında boyunu veriyormuş benim boyuda 28 cm
zehracinar MasalAlparslanMom Söylüyorlar yaa hatta ultrason kağıdında bile yazıyor,FL diye geçiyor onun7 ile çarpıp boyunu öğreniyorsun doktorum söylemişti 🤗🌸
MasalAlparslanMom zehracinar genelde baş popo ölçüleri önemli demişti bana doktor. İlla yazıyodur geçmişe dönük baksam ama 35 haftalık oldum tabi benden geçti o dönem falan diyomuşum 😇😅👼🏼