Minikmucize33 Ylz-37 26+2 den selam hazırlıklar başladı devam ediyor ufak tefekler bitti bakalım sizin nasıl gidiyor kaç haftalıksınız
Hemsiremom Ylz-37 iyi çok şükür evde takılmaca 4,5 yaşındaki oğlumla.yarın itibariyle 29 hafta bitiyor sizin nasıl gidiyor siz kaç haftalıksınız
Ylz-37 Hemsiremom yaaa benimde oğlum 4 yaşında ☺️Bizde 26 haftadayız herşey yolunda çok şükür şimdilik
Ylz-37 Minikmucize33 26 haftadayız bizde 2. Çocuk olunca hazırlık falan yapılmıyo öyle hemen yada ben öyleyim blmyrm birkaç parça kıyafet dışında hiçbiriyle almadım😂🙈
Minikmucize33 Ylz-37 ya ahaha daha dün de bunu kendi kendime söylüyordum ilerideki çocuklarım bu ilk kardeşiniz diye böyleyiz o kadar ince detayına kadar düşünüyorum bu son diyorum içimden 😂🥰
Nurcihn Ylz-37 ay sorma heyecan olmazmı ikinci gebeliğim benim bu korkuyorum birazda son 30 gün kaldı🙈bian önce sağ saglim evlatlarımıza kavuşalim inşallah
Ylz-37 Ylz-37 Minikmucize33 yok o hiç son olmuyo hep devamı geliyo ay şunuda alsam bunada baksam amann bu böyle şu şöyle derken evi dolduruyoruz eşyayla 😂