Gamzela123 symaa43 ben bunu aldım https://www.hepsiburada.com/baby-bee-dogal-anne-yani-besik-krem-60-x-120-cm-p-HBV00000F8OCX?magaza=Hepsiburada gayet güzel geldi. Senin gösterdiğin ahşap oval olduğu için ilerde nevresim bulmak problem olabilir
Misto symaa43 canım bu besiklerin sallanma özelligi varmı merakımi mazur gör cunku daha önce bu besiklerden hic kullanmadım
Msd26 symaa43 ben kraftın bu modelini aldım cocuk 2 3 yaşına kadar cok rahat kullanır yan tarafı acılıyor ama anne yanı kullanmam sanırım büyüklük olarakta 120 70 genelde park beşikler 70 110 oluyor gacır gucurda etmedi daha kullanmadık ama kumaşı gayet iyi :)
Melek2654 Ahşap olanın aynısından aldım çok zarif ve hoş hemde indirimdeydi ¾ yaşa kadar kullanılıyor bu arada bayanlar 😅
nurdane3504 Melek2654 ahşap olanından kuzenimde vardı bana vericek şimdi kaç yasa kadar kullanılır acaba ben sonrasında normal bı yatak alırım dedim de
Melek2654 nurdane3504 3 yaş 4 yaşa kadar zaten almayacakmışsınız kullanabildiğiniz kadar kullanın işte 🥂
_sumeyyebedir7_ symaa43 eğer park yatak düşünürseniz ben kanz pretty aldım çok güzel bir ürün tavsiye ederim bir bakın derim
symaa43 canserko bende ona baktımda mağazalarda yok o yüzden görme fırsatım olmadı siz memnunsunuz yani kaça almıştınız
canserko symaa43 Hepsiburada dan 900 ₺ ye aldım. Yoyko park yatak yazarsanız youtube a ya da kraft park yatak yazın kurulumu filan videosu var orada kumaşını vs anlıyorsunuz bende hiç canlısını görmeden aldım
Misto symaa43 o sallaniyormu cunku bazen gercekten bazi bebekleri sallamak gerekiyor uyuturken özellikle kolikse
efruzzz symaa43 canim heynerin ahsap anne yani kademeli beşiğini aldim trendyoldan indirim zamanlari 700 tl ye kadar dustugu oldu ben 800 e almistim geldi cok guzel icinde herseyi dahil zaten ahsap alacaksan da o kadar para vermene gerek yok sanki
Burcumtlg symaa43 bende ahşap olan anne yanı beşiğinden aldım daha kullanışlı olur uyuturken falan. Çokta güzel duruyor. Ama ben sıfır almadım. Sıfırları 800-900 arasıyken letgodan sıfır gibisini 250 liraya aldım mis gibi. Aldığım kişinin çocuğu hiç beşikte yatmamış sevmemiş kalmış ellerinde bende aldım çok güzel tavsiye ederim
baby_mama Ben anne yanı olabilen park beşik alacağım yoyko marka, ahşaplar daha şık duruyor ama işim bitince yer bulmak mesele. Park beşiği katla kaldır