damlaaltinay Kızlar kahvaltıda her gün aynı şeyi yememe rağmen tokluk kan şekerim bir gün çok düşük, bir gün çok yüksek çıkıyor. Tokluk şekerini 1 saat sonra ölçüyorum. İki gün önce 100 çıkmış, Bugün 116 çıktı. Acaba sebebi nedir bilen var mı ?
pia34 damlaaltinay tokluk kan şekeriniz normal değerlerde, yüksek değil ki? 100-116 arasında da çok fark yok, akşamdan yediğiniz bile ertesi günkü kan şekerinizi etkiler farklılıklar ondan kaynaklanıyor ama sizinki öyle çok farklı değil.
Yasoo96 damlaaltinay sekeriniz normal cikmis. Bunu takarsaniz sekeri kendiniz yukseltirsiniz. Sinirlar icindeyse sikinti yok cok dusunmeyin boyle
Bsmlh damlaaltinay benımde oynuyor canım benım dr 140 aşmadığın süre sıkıntı etme dedi ki doçent kendısı senın gayet iyi bu aradakı fark uyuma duzenı akşam Yemen moralin stresın ondan kaynaklanır sabahları mutlaka hep aynı saatte ye bıde uyanınca 2 bardak su
damlaaltinay pia34 kuzum bana çok fark varmış gibi geliyo 🥺 şunun şurasında ne kalmış 140a 🤣 dün akşam brokoli yemiştim. Çok mu pimpirikliyim
Alperefet damlaaltinay iki değer de gayet iyi arada öyle oynamalar oluyor 140 altı olduğu sürece kafana takma bence canım önceki yediklerin de etkiliyor
pia34 damlaaltinay şeker aletleri bile 1 dk arayla farklı ölçüyor. 16 birim fark önemli bir şey değil, kaldı ki normal değerlerde sizinki. gebelikte tokluk üst sınır 140 değil 180. gebelik şekeri için geçen hafta doktora gittim o söyledi. ki benim tokluklar 130 140-bazen 140′ı bile geçiyor. Normal bir tablo dedi gebelik için. Buna sürekli kafayı takmayın stresle kendi kendinize şekerinizi yükseltirsiniz dedi.
Yasoo96 damlaaltinay Benim de ikizim tip 1 diyabet ben napayim? 😂 gebelik sekeri cikmasi neredeyse %100 🥲 daha kotulerini dusun ve kendini iyi hisset 😘😂
damlaaltinay pia34 kuzum 180 mi 🤔 benim sağlık ocağındaki ebe 140 dedi Allah Allah psikolojim bozuldu resmen vallahi artık ölçmücem bu gidişle. Kuzum 25+5 te kendi doktoruma gittim. Bebeğim 1kg 100gramdı, korkuyorum iyice kilo alacak diye 😅
Yasoo96 damlaaltinay aminn . Cikicak korkusuna seker yuklemesi yaptiramiyorum😂 Allah hepimizin yardimcisi olsun 😂🤲🏻
Kahvela damlaaltinay hiç fark yok nerdeyse 😆 bi gün 110 başka gün 140 olsa belki değerlendirilir. Kahvaltı sonrası yaptığınız iş hareket etme durumunuz kan şekerini değiştirir aynı şeyler yense bile. Benim bazen hiç halim olmuyor her zamanki yediğim şeyi yiyip hiç bişey yapmadan uzanırsam 140a dayanıyor 🤷🏻♀️ İlla hareket gerekli maalesef