Busraelif03 Kızlar merhaba detaylı ultrason nerde yaptırdınız muayene ücreti ne kadardı yardımcı olabilir misiniz ?
cansuuylcn89 Busraelif03 ben cumartesi gidicem nasipse sebahattin altınyurta 700tl daha önce bi kez daha gitmiştim o doktora memnun kaldım.
Asl34_ Busraelif03 çınarlı doğum hastanesi Anıl bey var 450 TL ve çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim geçen hafta gittim
Busraelif03 Miumiu bazıları 1 saatten fazla sürüyormuş o denli detaylı bakıyormuş senin ne kadar sürdü aşağı yukarı
Miumiu Busraelif03 Yarım saat falan sürdü canım ama oğluşum resmen her yerini o kadar net gösterdi ki tüm ölçümlerini çok rahat yaptı doktor🐣 Biraz bebeğin duruşuna konumuna göre de süresi değişiyor☺️
Ezgi99 Busraelif03 hayır oraya gitmedim ama keşke oraya gitseydim profesör kendisi benim doktorumda orayı önerdi ben Çankaya tıp tanıdık diye oraya gittim ama pişmanım
aliyeozdemir422 İkili testte detaylı ultrason fotoğrafı veriliyormu bilgisi olanlar varsa yardımcı olurmusunuz 12+5 deyiz şimdi bugün randevum var 🥰❤