Saripapatyam1 takipli olduğum doktorumun yerinde nöbetçi doktor vardi ağrılarım için gitmiştim 12 haftalikti cinsiyeti sordum erkek olabilir dedi hatta ultrason kağıdı bile verdi pipiye benzeyen bi resimdi Ufaktan da olsa kendimizi erkeğe alistirmistik cinsiyet ayrımında değil tabi ilk çocuğumuz ilk heycanimizdi kendi doktorumuz 16. Haftaya kadar hiç birsey demedi çok ısrar ettik ama nafile . 16+0 da kendi takipçi doktorumuzun kontrolune gittik cinsiyet için doktorumuz kız bebek dedi ve biz şok ben kendime gelemedim eşim sevincini yasayamadi hatta tekrar tekrar sormuştuk%99 kız diyecek kadar eminmisiniz diye evet bebeğin kız dedi inanmadık 3 4 doktora gittik kız denildi en son detaylı ultrason da da sorduğumda kız denilince tamam Tuğba bebeğin kız dedim kendime ve kabullendim cinsiyet için acele etmeyin inanın ufakta olsa erkek veya kız denildigin de bi benimseme bi kabullenme oluyo sonra değişince şoka uğruyosunuz (ama kendi doktorum 16. Haftada soylicem derken ona çok kizmistim neden uzatyo soylemiyo diye doktorum bir gün demişti ben sana kız derim sen gidersin kız kıyafeti alırsın erkek olduğunu öğreniriz 16. Haftada bu sefer sen üzülürsün ister.istemez onun için hep derdi sabırlı ol 16. Haftayı bekle )