Neseli5 Yasinimm benim kocam gidip almış sürpriz haberim yoktu 😃 Zıbın yelek, çorap avokado yastık birde bana renkli çoraplardan bayıldım çok tatlılar
ATC Yasinimm ben 2 zıbın 2 yelek 2 tane kutulu çoraplardan aldım bide soket çorap aldım çok güzel kumaşları 😌
Betulnuri Ikrnur canım şıngırdaklı çorap için hiç gitme bende onun için gittim ama hiç hoşuma gitmedi normal 3 lü kulaklı çoraplardan aldım eli boş çıkmamak için 😂
Ikizdeniz yagizinannesi1 ay cok.guzelmis bende gördüm de erken mi olur diye alamadim gule güle giydirin insalalh
Krizantem_ Ben zürafalı yastıktan aldim😄 zibin ve yelek hic yoktu burda bitirmisler 1 saat once gitmistim çıngıraklı çoraptan da yoktu ona bakcaktim
Nelmali Kardeşim almış bize hem aslanli hem zurafali zibin yelek çorap ben hala bir çorap bile almadım teyzeleri halaları sağolsun onlar ne bulursa alıyorlar
Nelmali Yasinimm ben de sizin kaynananızın kafasindayim son an değil ama erken doğum olsa bile yaşayabileceği haftaya kadar beklemekten yanayım biraz garantici davranıyorum sanırım
Ikrnur Hemen gıdıp aldım son 1 tane kalmış cıngıraklı Çorap bide kendıme avokadalı gecelik aldım tam yazın giymelik🥰
Ikizdeniz yagizinannesi1 evet ona güvenerek almadim bende😊 ama böylesi her zman gelmiyor ya bunlar biraz daha farklı kaliteli gibi