Papatyacan Kızlar benim bugün 6.gunum afedersiniz cinsel istek rüya falan oluyor.Ya diyorum tutmadı da o yüzden mi? çünkü hani adet öncesi olur ya aynen öyle.ilaclarmi yapiyo cinselliği den de bıktım tutsun da tek.herseyden şüphelenir oldum
1911-sy Papatyacan canım ben 5 gün test yapmıştım silik çıktı sonra 7 gün test verdim 132 çıktı değerim ama benim ikiz sen tekmi koydurdun
Bsmlh Papatyacan ilaçlar yapıyor bazılarında canım bend yapmadı ama ark vardı biz 31 H geldık dilerim güzel haberlerini duyarız🤲🤲
Mucizem31 Papatyacan canım inşallah bebeğin sana tutunmuştur🤲🏻 Ama rüyaların transferle ne alakası olabilir ki öyle şeyler düşünüp kafana takma. Ayrıca belirti sormuşsun hiç belirti olmuyor. 10 günde bende sadece yerleşme kanaması oldu çok şükür. Başka belirti yok. Sakında idrar testi yapma çıkmıyor. Ben adetim geçtikten hemen sonra yaptım negatif çıktı. 10 gün geçti de anca çift çizgi çıktı
1911-sy Papatyacan benim hiç bir belirtim yoktu canım dayanamadım yaptım ben kaçıncı gün embiriyosu koydular benim 5 gün embiriyosuydu
Papatyacan Hayalleredogru öyle oldu dimi.tovbe estağfurullah eskisinden çok oluyo esimlede ayrı şehirlerdeyiz çok şükür.ne bilim kendimi kötü hissettim
Hayalleredogru Papatyacan yok canım evlisin sonuçta ve yaşadığın duyguları rüyayla yaşaman çok normal. Sana özel değil yani hiç utanma. Hı bilinçli kasılma olmasın yeter
Elbet-birgun-kavusacagiz Papatyacan uzun bi sure iliskiye girilmedigi icin bilimc altindan cikmiyo canim bende yasadim tup bebegi ordan biliyorum🤣 ama hic tutmadimi falan diye kurma kafanda alakasi yok onunla
Papatyacan Elbet-birgun-kavusacagiz o yüzden mi acaba yumurta toplamada da tam tersi oldu😀bunda sanki hep bı akıntı var.benim derdim de tutup tutması.insallah tutar kızlar çok istyorum Allahin emaneti bu bebegi
Hayalleredogru Papatyacan öyle bende doktorun hemşiresini aramıştım dedim bir sıkıntı olur mu anlayabildiyse tabi yarım yamalak anlattım olmaz dedi ama 😂😂 olmadı da çok şükür