Bilge58 8+3 haftalık hamileyim yiyorum yiyorum doymuyorum 🤦♀️ Aç gibi yatıp aç gibi kalkıyorum 🙄 benim gibi olan var mı?
eminenura Bilge58 bennn😂 kesinlikle 7.haftadan beri falan doyma hissim tamamen kalktı. Midem acıyo artık tıkanıyorum ama o doyma hissi yok yani😂😂 frenlemeye çalışıyorum kendimi sen de dene kuzu😂😂
Goxun Bilge58 bende öyleydim 4.5 aylık hamileyim hala aynıyım ama ilk zamanlar daha beterdi. Troidine baktırmanı öneririm benim çok yüksek çıktı ondan çok yeme hissiymiş ;)
Fatosef Bilge58 20. Haftadan sonra o iştah azaldı cnm bnde şimdi cok daha az yiyorum kilo alimimda yavaşladı dönemsel olarak artiyo iştah ☺️
Fatmasgrl Bilge58 3.ayda mide bulantıların başlarsa yediğin her şeyi geri verirsin merak etme 😂😂 Ben ilk hamile kaldığımda 59 kiloydum 3. -4. aylarda mide bulantısından 53 e düştüm 🤷🏻♀️😄
Bilge58 Goxun tüm tahlillerime baktı dr bi sıkıntı yok çok şükür 🙏 kilo almaktan da korkuyorum yemek yemekte istiyorum 😂
Goxun Bilge58 ye boşver can boğazdan gelir devamlı miden bulanıp ,kusmaktansa yemek yemek daha iyidir☺️🧚♀️
Yasoo96 Bende doymuyorum. Sanirim vitaminler istah aciyo. Gecen gun oturdum 7-8 tane pogaca uzerine ceyrek tepsi kek(uzerinde puding dokuluydu ki extra kalori ) yedim. Kitlik gibi yarabbim 😂 midem agridi da biraktim hala yerdim yani.
Fatosef Bilge58 52 ile hamile kalmıştım 23. Haftamdaym 60 oldum. Ama kilo alımı duruyor bi süre sonra.
Busrasezgin Bilge58 o kisi benim canim aynen 3 ekmek yedigimi bilirim hala doymadigimi bilirim acim diye aglayasim geliyor