sultanokurbiber Arkadaşlar migren hastasıyım ama parol bile kullanmaya çekiniyorum. İçinizde hamileliğinde parol kullanan varmı. ?
Nilsubatu sultanokurbiber bende migren hastasıyım doktorum günde 3 taneye kadar parol içebilirsin dedi hatta atak gelirse hastane de parollu serum taktırabilirsin dedi ama içmedim şimdiye kadar çünkü zaten bana parol etki etmiyor benim baş ağrım tutunca arveles majezik bile zor geçiriyor
elifnurrrr sultanokurbiber benim de migrenin var parol içiliyor hamileyken ama hiç bir faydası yok migrene ben nane yağı aldım onunla anlıma masaj yapıyorum öyle rahatlıyorum geçmezse son çare serum taktırıyorum
Melike48 sultanokurbiber bendede var migren canım 38 haftayım iki kez içtim parol daha sonra migren taşı diye birşey var mentollu onu aldım birazda olsa rahatlattı ağrı tutunca ama dıkkat ettim magnezyum ilacına başladıktan sonra bi kez bile değil migren normal baş ağrısı bile yaşamadım
sultanokurbiber Nilsubatu aa ben serum takılabildiğini bilmiyordum teşekkürler. Alerjik rinit hastasıyım aynı zamanda o zaman hava bile vermemişlerdi. Saolun yorumunuz için 🙏🏻
sultanokurbiber elifnurrrr benim daha auralı değil parol kesiyor ağrımı ama cesaret edemiyordum. Teşekkürler yorumunuz için🙏🏻
Nilsubatu sultanokurbiber evet serum taktırabilrsin ama unutma parollu olacak Allah korusun şimdi yanlış olmasın zaten inşallah o aşamaya gelmezsin öyle bi durum olduğunda da zaten hamile ye hangi serumu takacakalrını gerçi bilirler.
Nilsubatu Melike48 maşallah 🧿 ben diyorum ki bu baş ağrısından kurtulmak için ameliyatı varsa gidip hemen olurum o derece artık bıktım.
sultanokurbiber Melike48 aa aa magnezyum ilaçları etkili oluyormu yeni öğreniyorum. Teşekkürler yorumunuz için yarın kontrolüm var bir danışayım doktoruma 🙏🏻
Melike48 sultanokurbiber yani ağrılara iyi geldiğini söylüyorlar bende bununla bağdaştırdım yine bi sor canım