lisansli_Mom49 Susamtanem2 10+2 den merhaba çok şükür kızımda üç ay yerlerdeydim bunda arada kusma oluyor güzel geçiyor
Gunes3434 Susamtanem2 aaaa bende tam 10+4 üm 😍 aynıyız .. peki sizin son son adet tarihiniz 1 ocak mıydı? Benim aslında aralık 25 di ama dr 1 ocağa çekti. Ve ayrıca bugun aşırı çarpıntım var sebebini anlayamadım.
Seheremre 10+ 4 um bnde sürekli bulantı halsizlik ve uyuma İsteğim var , bı de 2 yaşında oğlum olunca zor oluyor tabi :(
Susamtanem2 Seheremre benimde 3 yaşında kızım şükür bulantı falan olmadı ilkinde de bunda da ama bunda sadece koku hassasiyetim 1-2 hafta çok oldu 😔
Sita3434 10+2 çok şükür. birkaç gündür ara ara batma tarzı seyler hissediyorum yaşayan var mı Kızlar ?
AydanSahinSaban Sita3434 ben 11+3um ne zmndir agrim uoktu dün akşam saatlerinde arada sol tarafımda batma ve agri oluyor. Umarım kötü bisi degildir
Susamtanem2 Nn06 bende koku yüzünden yapmak istemedim bir kaç hafta evde 3 yaşında da kızım olunca en çok ona üzüldüm ama şükür geçiyor
Susamtanem2 lisansli_Mom49 tez vakitte o da geçer inşallah ilk kızımda en ufak bir hamilelik belirtisi yaşamadım yaşamadım diye acile çok gittim acaba bebeğe bişey mi oldu neden bişey yok bende diye çünkü ilk bebegim düşük olmuştu Dr çok kızmıştı hiç unutmam kusmak mi istiyorsun iyi bişey mi sanıyorsun demişti 2. Bebeğimde koku hassasiyetim oldu hiç kusmadim ama eşime derim cidden Allah yardım etsin bulantı kusma yaşayanlara
lisansli_Mom49 Susamtanem2 amin cnm bende ilk kızımda çok çektim bunda arada oluyor olmayınca endişe duyuyor insan biz anneler işte🤷♀️🤷♀️
Susamtanem2 Gunes3434 ben pcos hastasıyım adet duzensizligim vardı 1 düşük yaşadım bu 3. Hamileligim 3 ünde geç döllenme 17 Aralık son adet tarihim ama geç döllenme olduğu iicn 1 ocağa çektik
Susamtanem2 Dilara61 aslında benim şuan 12+4 olmalıydı ama geç döllenme o yüzden sizinle aynıyız 10+4
Gunes3434 Susamtanem2 folik asiti ne zaman keseceksiniz peki? Ben 30 ocakta başladım kullanmaya doktor kutu bitene kadar kullan dedi ama ilk 3 ay kullanılıyor deniyor bilemedim
Susamtanem2 Gunes3434 aslında folik asit hamilelik öncesi 3 hamilelik sonrası 3 aydır ama tabi bazen 3 ay içinde hamile kalinmiyor ya da plansız oluyor öğrenince başlıyor insan ben de 5-6 haftalıkken başladım 12 gibi keseriz diye düşünüyorum çünkü diğer vitaminler başlanacak büyük ihtimalle 24 Mart’ta ikili tarama için gidince söyler Dr um