Fatma9012 Beypazarinda devlet hastanesine gidiyordum fakat dr ilgilenmedigi için etliye randevu aldım nasil bi hastane dr lari nasıl ilgilimi cinsiyet ini falan söylüyorlar mi acaba
masalsmomm Fatma9012 etlik zübeyde yerine şehir hastanesine alsaydınız orası daha temiz ve ilgililer etlik zübeydeye gitmedim ama gidenlerden hic iyi bisey duymadım acıkcası
Minnak07 Fatma9012 ben gidiyorum hiç güzl bir hadtane degil bu ay şehir jastanesine veyatta sami ulusa başlıycam bence gitme derimcinsiyet felan söylemiyorlar 1 sn bile bakmıyorlar ki bebege iyi diyorlar tamam bu kadar
minnakveben Fatma9012 bende oraya gidiyorum ama memnunum bence doktor farkı diye düsünüyrm herkes olumsuz yazmıs banada ilk cinsiyet söylemediler yasak diye 20 haftada söylediler ve doktor cok ilgili belki bana iyisi denk geldi ☺️
N_A_Z_L_I_M Fatma9012 Canım ilgili doktor da var ilgisiz de heryerde böyle Ben Zübeyde Hanıma 2 hamileligimde de gittim iyiside var kötüsü de şimdi 3.ye hamileyim şehir hastanesine gidiyorum memnunum 🥰
Kubraacunman Ben 6. Haftamda kanamam oldu diye acile zubeyde hanima gittim fakat asiri ilgisizlerdi. 3gun sonra gel dyerek beni geri gonderdi. Dusuk riskim oldugu halde. Sehir hastanesini ve gulhaneyi tavsiye ederim kesinlikle.
Tobby minnakveben merhaba birkaç sorum olacak hastaneden bebeği pusetsiz çıkarıyorlar mı , doğuma gidince korona testi yapıyorlar mı bir de refekatçi durumu nasıl oluyor biliyor musunuz
N_A_Z_L_I_M minnakveben Her devlet hastanesinde öyle artık 20 haftalikken söylüyorlar doktor öyle dedi Ben özele gidip öğrenmiştim Devlette ayrıntılı ultrasyona girdim anca söyledi cinsiyetini 🙄
Berilsu minnakveben bende gidiyorum memnunum vala doktorlar gosteriyor konusuyor sohbet bile ettik bugun :) persembeyede detayli ultrasyon var nasipse siz girdiniz mi nasil ne yapiolarlsr
2prensannesi06 Fatma9012 canım söylemiyorlar ben özele gittim öğrendim. Ama ben artık gitmiyorum oraya önce hep oraya gidiyordum
minnakveben Berilsu evet girdim cok ilgilendi yaklasık yarım saat sürdü baya memnun kaldım her ayrıntısına baktı doktor
Papatyash Fatma9012 Gataya gidiyorum ayrica etlikte cinsiyet soylemiyor sorunca kızıyorlar, gata daha ilgili 👍
hulya1esila 11.haftada etlikte öğrendim cinsiyetini dr dan dra değişiyor bence.gerci sonra karaya devam ermedim kızımda memnunnkalmamistim şimdi de şehir hastanesine gidiyorum oraya sadece 2li test için gittim onda da ben sormadan erkek bebeginiz dedi doktor
Emrah-Merve Tam bir kabus ilgi alaka yok randevu olduğu halde tam 1 saat bekledim şuan Hacettepe hastanesine gidiyorum mükemmel bir hastane ve Zübeyde hanım hastanesi çok pis tercih etme bana kalırsa kimseyi almıyorlar içerde bayılsan bakan yok yani