Yelkaaa01 İlk dogumum özelde oldu evet memnundm agrim cok olmadi ama o zmn 2bin tl verdim suan fiyatlar almis başını gitmiş acaba devlette mi yapsam dedim . Bi fark oluyormu bilgisi olan varmi
Msydn6 Yelkaaa01 Şehir hastanesini düşünebilirsin ben oraya gidiyorum memnunum dogumada az kaldı , diğer devletlerden daha rahat özel gibi benim ilk doğumumda devlette olmuştu gerçi ondan da memnun kalmıştım🌸
mlkkk Yelkaaa01 doktor yönünden devlet daha tecrübeli ama yanınızda erkek refakatçi kalamıyor genelde tek kişilik oda olmadığı için o yüzden konfor olarak özel hastane
bltern1 Buradaki devlet ya çok temiz özel kadın doğum servisi leş gibi mesela senin bulduğun şehirdeki devlet hastanesi nasıl temiz mi ona göre hareket et derim
Yelkaaa01 bltern1 babamın eskiden çalıştığı bi devlet hastanesi var tuzla devlet. Ama babam başka yere tahini gitti temizdi yani
Yelkaaa01 Msydn6 orasi bana uzak sanirim bana yakın olan tuzla devlet Lütfi Kırdar temiz diye bilidigm hastaneler
Redpepper Ozel hastanede konforu satin aliyorsun aslinda ve ilgi alakayi. Her ozel bir olmadigi gibi her devlet de bir degil o da var. Temiz devlet hastanesi bulunursa neden olmasin.