oguzkaganinannesi MervErdo eşim EGM li benim. Bu tarz indirimler sadece muayenede geçerli doğum paketlerinde hiçbi şekilde indirim yapmıyoruz dediler. Muayene ücretlerinden biz de indirimli faydalanıyoruz
Seda--mete Guleserrr Tuncay Yüce’ye gidiyorum. Kalyon kavşağında özel muayenesi var ayrıca Liv hospital ile anlaşmalı. Çok memnunum :)
MervErdo oguzkaganinannesi valla daha yeni anlaştık doğum 3bin dedi bize %50 indirimli 1250 lira ben anlamadım durumunuzu açıkçası
MervErdo oguzkaganinannesi öğretmenlere de var bildiğim kadarıyla sağlık çalışanlarına da var ama kendi hastanelerinde mi çalışana sadece onu bilmiyorum
denizinprensleri2 Yurdanur açılmış çok iyi bir doktor Güler yüzlü doğumu çok iyi ben sezeryan oldum ama hiç bilmedim 2. Günü maşallah hemen kalktım tavsiye ederim ☺️
Defneprensesannesi E2M bence hastaneye gittiginiz tarihle alakalı ben agustosta gittim o zaman 1750 tlydi ama şuan akrabamız gidiyor ekimden sonra zam yapıldıgı icin onlara 2750 demişler bende bilmyorum fiyat cok yüksek diye gitmiyorum ztn inayet topcuogluna gidiyorum
Defneprensesannesi E2M ekimden sonra gidenlerde fiyat farkı oluyor heralde bende anlamadım bana 1750 tl dediler akrabamız 1 gun sonra sordu 2750 tl
elifatma1234 Papatya_07 normal doğum mu yaptınız üniversite hastanesinde. Nasıl ilgili ve bilgili miydiler
Papatya_07 elifatma1234 sezeryan yaptım. Benimki zorunlu sezeryan idi aniden gelişti. Ameliyat ekibi çok iyi idi. Hemşireler vs. Stajyer olduğu için ne sorsak doğru düzgün cvb alamıyordum ben. Doktoru arayıp soruyorlardı. Hemşireler yardım etmiyor. Bana etmediler yanımda refakatçim kaldırıp indirdi. Giyindirdi. Pansuman için tansiyon nst için gelip işini yapıp gidiyorlardı.