Beyazmelekkk Serapgokhan0700 bir kişi renkli gösteriyor ama siyah beyaz veriyor demiş de acaba aynı Dr mu . Benim sorduğum vitale murat
Bendeanneyim 07mervee merhaba bende 21 haftalık gebeyim bizde medicalparkta mine hanıma gidiyorduk şimdi ayrılıp kliniğe geçti ama henüz muayene için gitmedik siz öğrenebildiniz mi muayene ücreti ne kadar ve doğum için hangi hast. İle anlaşmış acaba?
07mervee Bendeanneyim muayene ücreti 300 tl kontrol süresi 15 gün medical park ,anadolu, medstar, memorial,yıldız medstar bu hastanelerle anlaşmalıymış
Bendeanneyim 07mervee anladım canım hastaneye göre muayene ücreti biraz artmış o zaman anlaşmalı hastanelerdede baya secenek sunmuslar bende yarın arayıp randevu alıcam inşallah🙏🏻Hayırlısı bakalım cok sagol☺️
Mavi-7 Mrymgn SultannnnnnN Mrymgn LinaKuzu Ben de ona gidiyorum bir sıkıntı yaşamadım sadece rahat birisi . Ona kalırsa nette Taner kılıç hakkında da kötü şeyler yazıyorlar
Zeynepberenbatuhan7 Mrymgn ben şelale tıpa gidiyorum muayene ücretim 65 TL. Doktorum Ali Dinçay o kadar memnunun ki ilgisi falan her şeyi süper tavsiye ediyorum
Mrymgn Zeynepberenbatuhan7 gittim canım o doktora bana da çok iyi geldi artık ona gidicem😘😘😘 teşekkür ederim
Mavi-7 SultannnnnnN kişisel beklentilere göre doktor değişir bence . Koraya da laf atan var taner kılıça da . Tam tersi çok beğenen de onu demek istedim
SultannnnnnN Mavi-7 yani kisiden kisiye degisir ben begendim diyede baskasi begenmeyebilirr ? Ama bana gore gayet iyi bi doktorr
Mavi-7 SultannnnnnN Bana göre de Koray Duman iyi işte onu demek istiyorum kişinin kendisi karar vermeli doktora .Çünkü kişisel beklentiler fazlasıyla değişebiliyor bir ürün alırken bile bu böyle😃