Senemolcay 22+3 günlük hamileyim 18. Haftadan sonra bebeğimin hareketleri çok sıktı bu 3 gündür hiç hareket etmiyor hissetmiyorum korkmalımıyım sizde aynı bu durumu yaşayan varmı neler yapmalıyım hareket etmesi için
benaslindayohum Senemolcay canim benimkide cumadan beri yavasladi cuma gnu ayrintiliya girdim ondan sonra nedn oyle oldu anlamadim bol bol konusuyorum uzaniyorum dinliyorum sabh uyaninca hemn yataktan cikmiyorum o ara hissetiğim icin gunduzu rahat geciriyorum bi de sabhlari hemen yataktan cikmadan duruma bak
Senemolcay LETHE dün bi kıpırdama oldu ama çok hafifti dün sağlık ocağına gittim kalp atışı için duyduk ama hemşire bu cihaz %100 sonuç vermez dedi
Senemolcay benaslindayohum LETHE Pearl26450 Tugcegkn Bittercikolata benaslindayohum Arkadaşlar mesajlarınız için çok teşekkür ederim bebeğim hareket etti bugün hissettim tembel oğlumu😊🤭
Pearl26450 Senemolcay çikolata yiyip dene canim ayni haftadayiz benim gecen hafta 1 gün hareket etmeyince akşamına cikolata yeyip denedim. Yedikten hemen sonra uzan hareket ettiğini göreceksin insallah
Tugcegkn Senemolcay bu hafta bende doktoruma sordum geçenlerde tüm gün hareketini hissedememiştim. Tok ve su içtiğinden emin ol sessiz bir odaya soluna doğru yat 1 saat içerisinde 10 hareket hissedemezsen mutlaka haber ver dedi. İsterseniz bi danışın doktorunuza