Ummu_Omerhattap Acaba bu nişan gelmesi kanlı birşeymi ilk gebeliği olanlar nasıl anlamalı , bi kaç durum okudumda bir çoğunda kanama görmüş.. Kanama ve bebek suyu aynımı geliyo önce kanama sonra su mu Bu kanama nişan dedikleri olaymı kafam karışık ??
Senmerve Ummu_Omerhattap bende 37. Haftamın son 2 fununde geldi ara ara agrlarım olurdu ama ntsde sancı cıkmazdı arada çok akıntım olurdu doltor 2 cm açılman var dedi ve o 2 cmle 41. Haftanın ilk gününe kadar bekledik 37 den 41. Haftakar arası 3 hafta kadar ara ara geldi bazen sümüksü kahverengimsi pembemsi bazen ram kan renginde geldi ama sonuç suni sancı ve fitille dogum olmustu kişiden kişiye değişir bazen suyun azar azarda gelebilir bazı kişilerde az az bazı jişilerde birden yani sen kanaman lekelenmen yada suyun gelirse dokotra gitmelisin azda bi ihtimal şüphen varsa gidilmedir hastaneye
EsraTurna Söyle açıklığım güzel anne kişiden kişiye göre degişir bu nişan gelmesi nişan pembemsi ve bir damla şeklinde sümüksü yapıya sahiptir bazılarına gelir ve doğum yaklasıyor anlamında dır kimsine de gelmez suyu gelir bu şekilde sen kaç haftalık hamilesin canım
Ummu_Omerhattap EsraTurna ben suan 27.haftadayim cnm. , Sağol bilgilerin için..çok hikaye okudum kafam karıştı ben anlatmıyım zaman yaklaşıyor nasıl olur vs. Diye
DemirleHayat Senmerve su gelme olayını böyle fosur fosur su mu geliyor nasil oluyor yoksa böyle altına kaçırmışsın gibi bir su mu yoksa sadece çamaşırı biraz islatiyor mu nedir o? 🙈
Tuba18 DemirleHayat bende sabah nişanlım geldi normalde akıntım olurdu hep akıntı nın rengi kahverengi gibiydi çok hafif kanlıydı akşamına suyum geldi biraz altına işer gidi oldu değişik ti birden ses gelir gibi oldu birden ıslandım ani oldu bende hep düşünürdüm ilk gebelik anlatmıyor falan filan gayet net anladım 😅
DemirleHayat Tuba18 hahaha bazen böyle kovayla su gelecek gibi gösteriyorlar ya filmlerde falan 🤣🤣 merak ediyorum 🤭
Senmerve LeylaGndoduDemirciolu tamamrn birden su geliyo geldiğinde korkabilirsin belki sanki şişe devrilir birden dökülür ya içindekinin hepsi oyle birden su boşalıyo