Btlaycn 19 haftalık gebeyim ilk hamileliğim tekmelerini hissetmeye çalısıyorum ama tam hissedemiyorum acaba ne zaman hissederim ??
tanya25 Btlaycn bu zamanlarda tekmeleri değilde dönerken falan olan hareketleri hissediliyor hafif hafif
Ekvatoral Btlaycn kişiden kişiye değişmekle beraber ilk başta dönme hareketleri sonra da minik minik mısır patlar gibi bişeyler hissediyorsun. Bebek büyüdükçe daha kuvvetli hissediliyor
Sumisalii Btlaycn ben 15 den itibaren hissediyorum suan 19 haftalik olduk ve artik baya baya hissediyorum 3 cu gebeligim
Btlaycn tanya25 yer değiştirmelerini oluşturduğu sertlikleri hissediyorum ama tekme akmasını heycanla bekliyorum
Mrv28 İlk gebeliğimi 16 17. Haftalarda hissetmiştim simdi 13+5 minik minik hissediyorum zaten ilkden anlaşılmıyor fazla gazla karisabiliyor o yüzden 16 dan sonra net hissedersin canım
Seda-1 Btlaycn ben tam 20 haftada çok az hissettim şimdi 22+6 olduk bazen çok haraketli bazen hiç ses yok ama bu aylarda düzensiz olması çok normalmiş
Aynur-13 Btlaycn ben ilk defa dün hissettim tekme değilde içerde hareket edişini hissettim 14.haftamızdayız bugün kişiden kişiye değişiyor zayıf olanlar daha erken hissederlermiş
Papatyash Btlaycn 19 da hissetmistim ama daha gecte olabilir her insan vucudu farklı :) ilk tekmemi hissettigimde kucagimda cocuk seviyordum o zamanlardan belliymis kiskanç olacagı :) simdi ikinciye hamileyim bakalim.ne zaman buradayim diyecek 🤗
Omerhatice Btlaycn ilk hamilelikte normaldir canm ikincide daha erken anlarsın bildiğin için diyorlar 24 e kadar nomrl merak etme Ben oğlumda 18+5de ilk hissetmiştim kizimdada 16+2de 🥰