Eminepalaunal Mayıs sonu haziran başı gibi doğumum olacak sizce prensesime ne almalıyım kiyafet olarak kac aylık almalıyım tecrübesizim bilgi verir misiniz tecrübeli anneler
prensimgeliyor1 Eminepalaunal 2 tane yenidoğan hastahane çıkışı önceliğin olmalı .. zıbın ve alt alman lazım patikli .. eşofman altı deniliyor 🌸 yotubeden video izle hastahaneye neler götürmrliyim diye ….
Gull_94 Eminepalaunal benımde 2 hazıran gorunuyo dogum bulundgum yerın mevsımı dengesız oldugundan zıbınları uzun kol kısa kol olarak 5 er den alcam dıkkat edecegm tek sey yazlık kumas olması olacak zaten ıkıncı hamılelgm oldgundan kıyaft konsuunda daha sakınım cunku dogunca byu kılosu ne olur bılemem kızıma aldgım cgu sey kucuk gelmıstı gıydremedm hıc o yuzden 56 almak her zaman daha öantklı standart 50 52 arası doguyolar cunku 😇ılk bır ay yetecek kadar alın bence sonra buyudukce alın bende oyle yapcm ılk bır ay ıcınde 10 zıbın 10 tulum yeterlı oluyo
Hulyaa12-- Eminepalaunal benimde Mayıs sonu Haziran başı uzun kollu aldık genelini zibınlar sıfır kol hastane çıkışları zaten uzun kollu , 5,6 tanede yazlık tulum aldım ilk geveligimdende kalanlar var baya yeterli ihtiyaca göre alınr yine
Gozdeku Eminepalaunal ben de yenidoğan yerine 0-3 aylık olanlar taraftarıyım. Hastane çıkışındaki setler çok küçük görünüyor gözüme. Hastane çıkışı hariç yenidoğan almadım hiç. Her aydan bol zıbın aldım bir de.