Busraodem Merhaba kızlar ben park hastanesinde dogum yapmak istiyorum epidural normal düşünüyorum bu hastanede dogum yapan veya yapacak olan arkadaşlarım fiyat hakkında bilgilendirirseniz çok mutlu olurum
Aysobaciniz Busraodem benim bir arkadaşım geçen yıl burada sezeryan oldu sanırım 2.500 dü bu sene ne kadar bilmiyorum. siz hangi doktorun takibindeniz. bende park hospital tercih ettim de nasip olursa burada yapacağım doğumu.
Busraodem Aysobaciniz ben malatyada değilim esimin işinden dolayı ama Miray hocada yaptırmayı düşünüyorum
Yigitkeriminannesi Aysobaciniz ben de Zehra hocaya gidiyorum rakipsiz hasta 2700 takipli 2300 normal doğum sezaryen farketmez dendi bana
Aysobaciniz Yigitkeriminannesi ben çok memnunum zehra hocamdan fiyat henüz sormadım daha 13 haftalık o yüzden sormadım 😀
Busraodem Yigitkeriminannesi takipli takipsizlik nasıl oluyor canim bi de Zehra hoca park hospital de değil mi ben epidural düşünüyorum acaba o ne kadardır bi de yeni mi sordunuz çünkü ocaktan sonra zamlandi malum
Yigitkeriminannesi Busraodem evet kuzenim oldu memnundu ben de hamile olduğumu öğrendiğimde beri gidiyorum memnunum. Takipli demek yani düzenli şekilde kontrole gitmek demek.evet ücreti soralı 1 ay olmadı