Elisduru_ Kızlar 33+6 haftadayım muayeneye gttim sadece ultrason ile bakti ve taa 37. Haftaya randevu verdi doktorum hiç nst fln demedi siz kaçıncı haftada başladınız
Senayyalcin Elisduru_ Nst öyle girmeniz gereken çok önemli birşey değil tabi ki gerekli ama sancınız veya ağrınız yoksa almayabiliyor bazı doktorlar genelde doğuma çok yakın zamanlarda alıyorlar benim belim aşırı ağrıyordu mesela doğum sancısı mı diye kontrol için girdim özelde parasını verip çok takılmayın
2miniginannesi Elisduru_ bana doktor 28. haftada gitmiştim 3 hafta sonra gel nst ye de gir öyle gel dedi perşembe günü randevum var 31+5 oluyorum ama ilk gebeligimde 36 da girmiştim nst ye şimdi de cok erken geldi bana muhtemelen girmem
Gizmolata Elisduru_ 1 ay çok uzun değil mi bu haftalar için. Nst için olmasa bile kontrol için en azından bilemedim. Benim doktorum 32. Hafta başlıcak nst ye 31 oldum şuan.
Elisduru_ Gizmolata işte bende anlamadim dosyama bakti herşey gayet yolunda dedi 37. Haftaya verdi randevu ama benim yinede aklım takıldı
Burcuaakyool Elisduru_ 36. Haftamda başladı cnm oda benım aşırı bel agrım ve kaşık agrım vardı girdim zaten sancı çıktı agrın yoksa girmenın anlamı yok bence
Gizmolata Elisduru_ yani doktor sonuçta mutlaka bir bildiği vardır ama ben bu haftalarda 1 ay bekleten doktor görmedim. Arkadaşlarımız hep hamile ben hamileyim yani en uzun 1 ay verdiği zamanlar 2. Trimesterde bikaç kere verdi.
burcu_izmir Elisduru_ 32nci haftada aldı nstye, artık her muayene öncesi nst olcak dedi, 2 haftada bir kontrol dedi, 36 sonrası da haftada 1 olucak kontrollerimiz
Dyguklc Elisduru_ biz 33 de gittik bundan sonra 38 e kadar her hafta nst ye ve muayeneye gelxegimi soyledi
cloverart Elisduru_ 32+0 da başladık, 2 haftada bir kontrole gidiyorum her gidişimde bağlanacakmışız 35+3 üm. Arkdaşımda benden bir hafta ileride başka bir hastaneye gidiyor daha hiç nsteye bağlamadılar☹️
Gulenay1234 Elisduru_ benim de hamileliğim normal gitmesine rağmen yani şükür sıkıntısız gidiyor nst te 32.haftada başlatacak ne alaka anlamadım bundan sonra randevumuzdan yarım saat önce nst ye gireceksin dedi erken doğum riskim vs filan da yok daha erken herkes daha geç başlamış genelde anlamadım bu işi neye göre diyorlar
Kubrabulut Elisduru_ ben 37. Haftada doktorumun gerek yok herşey yolunda demesine rağmen zorla girdim 😅doğurmadan bi onu da görmüş olayım istedim. Sonuç; gerek yokmuş her şey yolunda çıktı 🤷🏼♀️ Olan 100 TLmize oldu 😂