Cansu_okan Arkadaşlar 19 haftalıktayım ilk günden bugüne kadar sivilceler çıkıyor ve moralim çok bozuluyor ne yapsam olmuyor ne iyi geliR 😞😞
Aleyna_kpln Cansu_okan canim bu sivilceler ilk zamanlar gercekten cok cikiyo sonra duzeliyor takma bence bende ayni seyi yasadim simdi kilodan aynaya bakmak istemiyorum 28haftaligiz 🤦😏
DenizSayer Cansu_okan bende aynı yarın doktor randevum var kesinlikle söylücem her tarafım beter oldu kaşınmaktan lekeli lekeli sivilceler
Dyguklc Cansu_okan sivilcede cikcak belki yuzunde lekelenmede olcak bedenin degisecek karn8n kalcalarin basenlerin goguslerin buyuyecek hepsine hazir olmalisiniz takmayin hepsi guzel bisey icin
Fatosef Cansu_okan haftan ilerledikçe azalıyor canm o sivilceler benimde ilk zaman aşırı çıktı yüzümde şimdi azaldı ara ara tek tük çıkıyor sadece. O da kayboluyor bi kaç güne sıkma canını hepsi geçici şeyler.
Cansu_okan Dyguklc Evt ama baya kilo aldım göğüslerim baya büyüdü onları fazla sorun etmiyorum ama yüzüm gerçekten çok kötü oldu. Leke sivilce eş dost gördüğü zaman yüzün ne halde hep sivilce diyor daha çok sinirleniyorum boğasım geliyor normal hamile demiyorlar 😞
Dyguklc Cansu_okan ay cok bilmis teyze takimi onlar bosver 😀 ilerleyen haftalarda sivilceler geccek benimde oyle olmustu ama son 4 haftanin icindeyim saniyorum geri basladi ben ekstra bi krem kullanmadim gece fondoten surdum o sivilcenin ustune sabaha kurutuyodu dogrumu yanlismi bilmem
Esradgn3558 Cansu_okan benim de sırtım ve kollarımda çok çıktı ,kil aldım ıslattım yüzüme ve kollarıma falan sürdüm duş almadan önce , sabahları katınsabunla yıkadım ,niveanın peelingini kullandım kurusun diye ara sıra da sudocrem sürdüm
Leylaalin Benimde çok çıktı ilk 4 ay sonra düzeldi cildim güzelleşti kızsa bebis genelde annenin güzelliğini alıyor ilk başta sonra güzelleştiriyor anneyi 🌸
Busrasezgin Cansu_okan bebeginib cinsiyet ne canim bendede var ayni durumlar kizariyo kasinio sivilcenio
Bsr_B 8 haftalik hamileyim canım son iki haftadır sivilce ve uçuk la uğraşıyorum sivilce hamilelikte çıkması normalde uçuk ne den çıkıyor onu anlamiyrum
miniginannesi9 Cansu_okan benim de aynı şekilde berbat sivilceleri yüzüm, ergenlikte bu kdr olmamıştı yani, bebeğinizin cinsiyeti ne kız mı, genelde kız bebek için öyle diyorlar
Cansu_okan miniginannesi9 hala öğrenmedik bacaklarını açmıyor bebeğim 😂bu ayın sonunda detaylı ultrasona giricem o zamn ögrenicem inşallah 🙏❤️
sinemduran_22 Benimde çok sivilcelerim çıktı aslinda hala var 15. Haftanın içindeyiz gecicek diye umuyorum herhangi bir kimyasal kullanmıyorum doktorum önermedi hamilelikte olucak sivilcelenmeler kendiliginden geçicek dedi o yüzden etraftakilerin ayy ne çok sivilce cikarmissin eremedin mi hala demelerini takmıyorum herşey çocuğum için 😊 sadece her sabah katı sabunla yıkıyorum
Dygsrt https://ty.gl/v9zc90x Hamileliğimin başından beri yüzüm için kullandığım tek krem hiçbir şekilde sivilce sorunu yaşamadım tavsiye ederim en az 7-8 ay gidiyor
miniginannesi9 Cansu_okan aynı ben yaa, benimki de açmıyor bacakları, kaç günlük bebeginiz, benim ki 22+2