Senayyalcin İyi geceler kızlar bugün bebeğimin hastane çantasını tamamen hazırladım fakat sanki aldıklarım fazla gibi kullanılmayacak gibi 1 tane 10lu bir tane 5li hastane çıkış ve 2 tane alt üst takım ekstra zıbın falan aldım bunlardan hangileri kullanılıyor acaba bir tane de tulum falan aldım ama emin olamadım eksik olsun da istemiyorum fazla olsun da sizce?🤯
mercimeginanne Senayyalcin sen buna fazla diyorsan bnmkine ne dersin 😂😂😂 3 tane 10lu set (hemşireye, odaya gelince temiz giysin diye, birde isimlisi çekim için) 2 tane 5li set yelek, çorap, ağız mendili, müslin, iç zıbın 😂 hatırladıklarım bunlar kıyafet olarak 🙈🙈
mlkkk Senayyalcin kusma olursa onun için ve bezi taşırırsa diye bi tane yedek kesin bi tane de yine ne olur ne olmaz diye 2tane yedek yeterli bence genelde bi doğumdan sonra bide tercihe göre çıkışta değiştiriliyor zaten eğer 1gğn hastane de kalacaksanız 😊
Fatma2277 Senayyalcin ben iki tane 10 lu hastane çıkışı 2 -3 tane 5 Li takım bir tane tulum 2 tane battaniye birisi kalın birisi ince 3-4 tane zıbın 3-4 tane çorap 10 tane ağız bezi 10 tane bez bir ıslak mendil koydum
Senayyalcin Minikasya Bu sitelerde falan ya da tecrübeli anneler neden böyle yazmış peki o zaman anlamadım lazım oluyor demek ki biraz kafam karıştı ama halledicem umarım 😂😂
ayshoo bende senin saydıkların gibi aldım bazıları çok kusabiliyormuş, tuvaleti geçiyor falan denildi bende eksik olmasn diye koydum🤣
Senayyalcin ayshoo Evet eksik olsun istemiyorum ama eşim bugün çantayı görünce baya güldü savaşa gidiyoruz heralde dedi😅😅😂
Minikasya Senayyalcin Benimde 2.canım. Eskiden iki gün kalıyorduk hastanede. Artık 1 gün. Ben aynende bu şekilde hazırladım.
Senayyalcin mercimeginanne Ahahahhaha ama insanın içine sinmiyor ya eksik olursa diye anlıyorum sizi 😂😂
Melisa18 mercimeginanne Bir tek ben miyim diye düşünüyordum yanlız olmadığıma sevindim eksik olmasında 🤣🤣🤣
mercimeginanne Senayyalcin valla öyle😂 herbirini ayrı kilitli poşetlere koydum kullanılmazsa da temizce dolaba geri koyarım artık 🙈
NilGrl Senayyalcin bende sizin kadar aldım. 1 saatlik mesafe var evimle hastane arasında uğraşmak istwmiyorum. Varsın dursun çanta da. Zararı yok. Çantalara koydum kirlenmeden geri gelecek eğer giymezse evde giyer 😂
Senayyalcin Fatma2277 Çok benziyor bizim çantalar bende o şekilde yaptım bir de kendime bir çanta hazırladım o kadar o zaman fazla değil benim ki de 😊♥️
Gulsah91 Senayyalcin İlk doğumda böyle sizin gibi cephane gibi çanta yaptım aynen geri getirdim 😀 iki kıyafet giydirdim başka gerek kalmadı ertesi gün çıktık. zıbın falan yedekleri olsun ama kıyafet çok olmuş
Oyacool Senayyalcin fazla olsun da eksik olmasın bence yeterli koymuşsunuz. Bir doğum hikayesinde heyecandan bezi yanlış bağladıkları için 6 takım değiştirmek zorunda kalan bir çift görmüştüm yani hiçbirşey belli olmaz hazırlıklı olmakta fayda var 😊✌️